Bolesť pri zadku

Príspevok v téme: Bolesť pri zadku
Maťo19875

Dobrý deň,
mám takýto problém už druhý deň ma bolí v zadku. Presnejšie presne nad kostrčou ako záčina ritná čiarka, miesto je opuchnuté a mierne sčervenané, boli to pri sedení a už aj pri chôdzi. Myslím si že je to nejaký zápal. Existuje v tom mieste nejaká žľaza ktorá by sa mohla zapáliť a spôsobovať tú bolesť? A hlavne ako sa zbaviť tej bolesti.

Maťo19875

Uz som stým bol u doktora a výsledok je týždňová PN, bola to cista plná hnisu. Býva častá u mužov s ochlpením, čo spôsobý zapal je zhrubnutá koža. Je možné že sa to vráti, preto mi chirurg odporučil aby som si to dal odoperovať.

mmm...

Nemal si nejaky uraz, pri ktorom si padol na zadok a narazil si pritom kostrč? Lebo ak to maš z nejakeho urazu, tak to chod radsej za lekarom.
Druha moznost je, ze mas zapalenu pokozku z toho, ze sa ti zaparila koza pri analnom otvore. Kup si detsky puder, dostat to v drogerii, a davaj si pravidelne ten puder na to zapalene miesto. Ja viem, ze tato rada asi vyznie srandovne, ale ono to fakt pomaha s tym detskym pudrom - je to odskusane, len sa predtym treba poriadne umyt a umyt si ruky, aby si si tam nezaniesol infekciu. Vyskusaj to, urcite ti to pomoze. Ak by nepomohlo, budes musiet ist za koznym lekarom :-)