dlhé, alebo krátke šaty na svadbu

zaful

Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z adpgtrack.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.

ivana45

šata, už sa stalo ?
ake si mala šaty?

Ja by som sa spytala nevesty, co si zela ako oblecenie druziciek. Alebo by som si zistila, ci bude mat nevesta klasicke dlhe saty. V zasade by si nemala byt oblecena viac nobl nez nevesta.
Mna by to tiahlo k dlzke cca do polovice lytok. Alebo dlhe saty na chvilu a neskor by som sa prezliekla do menej oficialnych siat.

Napis. A ze nech im ta laska vydrzi.

lentilocka

na svadbu dlhe nie, aspon ja by som si dlhe nedala. sice je pravda, ze dnes su v kurze aj maxi saty, ktore sa nosia aj v lete, ked si vyberies taketo saticky zo satenu, myslim aj vzorave , nie jednofarebne budes v nich vyzerat moderne a elegantne.
daj si ake len chces, v akych sa ty budes citit faj a pohodlne. na svadbu su vhodne rozne dlzky.

anjelik9

mlade baby nosievaju take okolo kolien vyniknu ti v tom nohy a topanky alebo môžeš zvoliť dlhe a toto zakryt osobne si myslim že je to skôr o tom že ake tie šaty su (či sa hodia na takuto priležitost) než akej su dlzky a samozremje že ti musia svedčat a musis sa v nich citit fajn

Deee

u nas zase ficia skor tesne nad kolena hlavne mladym babam to svedci...u nas kocky nosili aj plesove saty na svadby, ale nevyzeralo to dobre, dnes je taka krasna ponuka kokteilovych siat, ze by som do dlhych nesla, nemyslim si vsak, ze v tomto smere existuje nejaky bonton