Prosim, pomozte - priserne sucha plet

Príspevok v téme: Prosim, pomozte - priserne sucha plet
kisason

Potrebujem poradit nejaky make-up.
Mam velmi suchu pokozku, supinkatu, bez jedinej vyrazky. Kazdy make-up na mne vyzera hrozne, supiny jak ryba, ryhy, proste otras. Peeling pomoze len ciastocne... Okrem toho sa rychlo spotim, tak make-up sa zozmolkuje, rozleje a som ako strasidlo :( poradite mi nieco?
DAKUJEM

zijemBIO

ahoj, vyskusaj Energizer z pomarancovych kvetov od Annemarie Borlind, je urceny na velmi suchu plet, krasne ti ju dohydratuje od alebo potom Extroderm Intenzivny krem od Dado Sens . Skus kuknut stranku assay.sk. Je to prirodna kozmetika,mne velmi pomohla. Teraz si mozem dat na seba uz akykolvek make up a nevyzeram ako supinata ryba :-)))

ayurveda

ak chcete,možem pomoct s prírodnou kozmetikou na rôzne typy pleti,aj na odstránenie šupín,drobných jazvičiek.kontakt ayurveda.sk zavinač gmail.com .Určite pomáha.

blond1

na tvoj typ pleti je ideálny mandľový olej. Ja mám presne takú pleť resp. mala som ale po 3 mesiacoch používania sa mi upravila. Nemusíš sa báť, že je mastný a budeš sa lesknúť. Tento olej sa veľmi rýchlo vstrebáva, stačí ho naniesť na vlhkú pleť a vmasírovať, a nemastí, je ideálny aj pod makeup a šupinky určite mať nebudeš ak budeš pravidelne používať píling. Skús a presvedčíš sa, že je výborný hydratačný olej!

mkms

Odporucam nepouzivat make-up, ale tonovacie hydratacne kremy, ktore nemaju vyrazny kryci efekt, ale dodaju pleti zdravy odtien. Tie urcite nebudu plet supinkovat.