trénermajster Jana Rosičková

valterka

Nedá mi nereagovať aj na milena14......načo program?No predsa na to,aby sa telo spevnilo,nestačí bežná chôdza a nič viac,to telo si na to zvykne a nebude viac chudnúť.Hlavne tí, ktorí majú nadváhu,musia sa kontrolovať v jedle,bez toho to nepôjde,program pomáha precvičovať každý sval,získavate kondičku,ale aj viac energie.To,že schudnete,neznamená,že budete mať pevné telo!!Bez cvičenia to bude len hora ochabnutej kože!!NA TO JE TENTO PROGRAM!viem o čom píšem.Cvičím pravidelne 3 krát týždenne,vždy iné cviky,iná záťaž,iný počet opakovaní.Vtedy to má účinok.Len ten kto to myslí s úpravou stravy a peknou postavou vážne,tak to môže skúsiť a porovnať.A pre GABČA.....je program na doma,pre silných,začínajúcich,ale aj základný program s činkami a to je pre cvičenie vo fitku,nie doma!!Tam máte možnosť skúšať váhy,ktoré vám budú vyhovovať,aby ste si neublížili.Pekný deň,práve idem cvičiť.

valterka

A ešte info pre KuSSo: cvičenie na DVD len ukazuje na správnosť prevedenia cvikov,nie jednotlivé zostavy.To všetko je popísané v tréning.plánoch.Platila som za program v zľave 19Eur...základný program,vždy sa mení počet sérií aj opakovaní....nie je pravda,že stačí len stiahnuť video,každý má inú stavbu tela,po odcvičení 4-8 týždňoch...záleží kto má akú kondičku,alebo čo komu vyhovuje.Potom nasleduje Program pre pokročilých.....ale to mi už došlo,že znova treba kupiť za 18 Eur....aj tak sa Vám to oplatí.Je to fakt vynikajúci program,oplatí sa to.

valterka

Dobrý deň, práve absolvujem Program Tréner majster.Nemusíte sa obávať.Je to seriózna spolupráca,pravidelne každý týždeň Vám chodia cvičebné zostavy na každú partiu tela.Je to super vec,cvičím 2 roky,mala som aj trénera.No stagnovala som,týmto sa posúvam ďalej.Janka je trénerka,môžte si to overiť na rôznych stránkach.Neskrýva sa, ani nezavádza,skutočne obratom mi došiel program.Je ťažké v dnešnej dobe veriť,ale kvalitný tréner Vás vyjde na 1 hod. od 10-20 Eur....tak ten,kto skutočne má o to záujem nech si to objedná.Viem,že mňa to posúva ďalej a nemusím premýšľať, ktorý cvik odcvičím na daný deň.Mám to už predpísané.Veľa úspechov prajem.

KuSSo

Nedá sa to stiahnuť niekde na nete? Ja by som si ten úžasný a revolučný program rád pozrel či je to naozaj také niečo parádne ako to je popisované v reklame a mailoch, ale určite za to nebudem platiť kopu € to radšej investujem do niečoho zmysluplnejšieho. Nepotrebujem účasť v nejakej uzavretej skupine s možnosťou rád od trénerky, ani si nepotrebujem kupovať nejaké denníky a podobne blbosti (keď už tak si to zapíšem aj do obyčajného zošita), mne by úplne stačilo to čo je na tých DVD. Ak by sa našla nejaká dobrá duša čo by to niekde hodila bol by som veľmi povďačný.
Treba ťahať pokiaľ nie je prijatá u nás ACTA. :)

e_v_k_a

Jana nic v zlom, ale uz len to ze treba zaplatit dopredu, teda skor ako dostanem tento program je trochu podozrive. Zaplatime a tento program nikdy neuvidime a niekto bude zit z nasich penazi...

gabča

Mňa by tiež zaujímalo či to už niekto vyskúšal...veď sa tam stále spomínajú činky a zaujímalo by ma , kto ich má doma v bežnej výbave, snáď ešte tie menšie ale čo potom keď bude v cvikoch potrebné použiť vyššie váhy???..odpíšte či je to fakt potrebné tak presne dodržiavať, veď podľa všetkého (priloženej) literatúry budeme viac čítať ako cvičiť!!! :),:)

milena14

nechapem ludi, ako dokazu na vsetko na letiet, naco vam je nejaky program? chudnutie je jednoducha matematika, namiesto valania sa pred telkou kazdy druhy vecer si chodte zabehat na hodinku alebo zaplavat, neprejedajte sa vecer nejedze a zazrak je na svete - schudnete! nepoznam cloveka, ktory ked toto bude dodrziavat neschudne! Nuz ale kto je lenivy a nema pevnu volu hlada taketo chujoviny ako programy na cvicenie, kazdy jeden aktivny pohyb je nieco pozitivne pre telo, naco vam je na to program alebo trener, toto nie je Hollywood :-D

aca

Tak ako?Kupil si z vas niekto dvd program od Jany Rosickovej?Tie emaily v kuse chodia.Alebo uz niekto podla toho cvici?Ozvite sa.

doubledog

ja som tiez bol registrovany a chodili mi tie maily

z toho co som cital, je vidno, ze sa autorka do veci naozaj vyzna

ak niekto chce mat trenera, musi si ho zaplatit, to mi pride uplne normalne