Dohryzena pera

Príspevok v téme: Dohryzena pera
soprano

Zdravim vas mam dost velky a bolestivy problem ja mam 27 rokov , a mam epilepsiju.
už asi 2 mesiace mam rozhryzenu spodnu peru dost to boli a aj krvaca a pri každom zachvate si do toho hryziem tych epi je aj 50 dene. V pondelok som bol na stomatochyrurgiji tam povedali že jedine zošit ale nie v mojom pripade tak ma poslali domov stym ze oni nemôzu stym nič robit akurat povedali ze mam skušat vsetko mozne poradili mi aj jednu mastičku z nazvom solcoseryl akut . Poprosim vas o niejake rady čo mam robit fakt už neviem už som aj schudol 12 kg kedže nemôzem ani poriadne jest . Take to zranenie som ešce v zivote nemal. Je to spodna pera a to zranienie je v znutra . Uz som vybral aj anibiotika a taktiez mastičky calgel a kamistad no nič nepomaha. vopred dakujem.

Ivka 1

Soprano da sa pomoct tycinkou aloe s jojobou ale rovnako aj so znizenim epi atakov aby sa pera mala cas vyhojit. Ozvi sa mi na mail ak budes mat zaujem.

soprano

Ja už takto žijem z epi više 20 rokou a nikde mi nevedeli pomôct a to som pochodil cele česko aj Slovensko ..

tpch

mily moj, ked nebudes mat 50 zachvatov denne, nebudes mat ani dohryzenu peru. Ale ked je to tebe jedno, ze sa ti mozog postupne odpaluje sam od seba, mne to moze byt jedno naozaj uplne.
Takze HOWGH, dohovorila som :-D

tpch

a bol dost velky? Osobne si nedokazem predstavit, ako by sa dal prehltnut taky chranic, fyziologicky je to nemozne.
Zakladom je vsak riesit epilepsiu. Neviem, k akemu odbornikovi chodis, ale 50 zachvatov za den je enormne vela. Skus nejake pracovisko vyssieho typu, kde sa zaoberaju refrakternymi pripadmi.

soprano

tpch : Mne už lieky davno nezaberaju berem ich jak lentilky a nič . a chranič v mojom pripade to by zle skončilo ..