problem s orgazmom

Príspevok v téme: problem s orgazmom
BlackHawk

Zdravim, mam problem, s priatelkou sa casto milujeme a ja mam problem dosiahnut orgazmus. Moje podozrenie je v tom, ze ma castokrat strasne vzrusuje ked si piseme steklive smsky a spravy. Odkedy spolu chodime,tak som na nu stale 'nadrzany' a castokrat si to robim sam pri mysleni na nu..No a ked pride k veci, nejak to nemozem dosiahnut. Dostanem sa do takej neutralnej roviny, ze s erekciou je vsetko v poriadku, stoji ako ma..akurat nie a nie dosiahnut vrchol. Myslim ze mozno by pomohlo keby som si to nerobil tolko sam,len ako na to, ked ma stale vzrusuje? dakujem za kazdu radu

lienocka2

Ak myslíš, že to je v tom, tak najskôr sa venuj dostatočne dlho len JEJ. Líž ju napríklad. Keď sa spraví, tak môžte chvíľočku len tak počkať potom príde čas na teba a bude sa hrať ona s tebou alebo si môžte dať spoločný sexík a možno zažije aj druhý orgazmus :-)

BlackHawk

No sudil som to podla jej obcasnych naznakov, ze si to berie na seba,ze je to jej chyba..a to prave rozhodne nechcem,lebo je fakt dobra, lepsia jak tie 2 pred nou. A ano, sexualne ma viac pritahuje jak tie pred nou, ma takmer dokonale telo, tie predtym boli na tom horsie. A presne presne, dost sa snazim aby som jej to spravil dobre a zabudam na seba,kedze sa sustredim na to ako to dobre spravit a nie na moje pocity pri sexe.Sledujem jej reakcie, ako sa jej to paci, ako dycha atd..aby som nasiel optimalnu rychlost a uhol atd..a to je mozno ten kamen urazu tiez. Asi naozaj treba byt viac sukromnik :D

lianka2

Podľa mňa to je v tom ako píšeš, že si to robíš často sám. Vyskúšaj sa premôcť a nerob si to sám ale iba keď budete spolu. Uvidíš či to pomôže, ale určite to vyskúšaj! A dúfam, že si povedal priateľke čím to je, že nedosiahneš orgazmus. Ak nie, tak jej to pri najbližšom sexe povedz, aby sa nestrachovala, že je neschopná.

alic3

podla mna to je asi psychickeho povodu. nie je to tak, ze ti na tom prilis zalezi? tie predtym ta fyzicky pritahovali menej alebo viac? ci neda sa povedat? vacsinou to je tak, ze ked nieco velmi chces, tak to nejde. hlavne pokoj treba.
no on to vyriesil tak, ze sa so mnou rozisiel. tak celkovo si to asi moc pripustal, trochu taky zvlastny clovek. ale teraz po par rokoch, ked sme sa stretli tak to uz bolo ok. aj ma to prekvapilo. akurat, ze my sme vlastne nikdy nemali naozajstny "styk". podla mna je este doteraz panic. no je to zvlastne cele...
ale tak podla mna to prejde. teda skor pride :). nic sa neboj. iba jej to vysvetli, nech sa neciti zle, aby si nemyslela, ze ten problem je uplne opacny a chyba je v nej. alebo si najprv predstavuj nejaku skraredsiu, to mozno zaberie... hehe :)

BlackHawk

A ako ste to vyriesili nakoniec? preslo to samo,ci nieco s tym robil ten chalanisko? Ja mam 23, a toto je moja tretia sexualna partnerka, ale da sa povedat,ze prva s ktorou mavam pravidelny sex uz dlhsiu dobu. V tych 2 pripadoch predtym sa mi to nestavalo.

alic3

tak to by aj mna zaujimalo... inak dobre, ze to pises. tiez sa to jednemu mojmu byvalemu totit dialo a vlastne doteraz som nechapala, co sa dialo. ci sa mu to nepaci alebo co...? a kolko mas rokov, ked sa mozem opytat? je to tvoja prva priatelka?