Otazočka na holky, Minerva

Príspevok v téme: Otazočka na holky, Minerva
miculik12

Dievčata začala som brať anti. MINERVA..po menštruacii moje krvacanie neprestalo.. bola som dneska pri dokotrke a ta povedala , ze je to normalne krvacanie z tych tabliet.. ze moze ustupit aj tak za mesiac az.. stalo sa aj vam take?a ked sa partner do mna urobi? normalne ma chrania tie tabletky aj napriek tomu ze krvacam? uplne som sa zabudla spytat doktorkya uz tam nechcem ist..

lenkaaaaaaaa

pokial to krvacanie je slabe tak je to ok. a si chranena od prveho dna od kedy si tabletku uzila! teda ak si tabletku uzila v prvy den menstruacie. a ak budes tabletky uzivat tak ako je v pribalovom letaku napisane tak si chranena stale aj pocas 7dnovej prestavky a priatel sa moze do teba urobit stale :D

nefertitipc.

prvych 7 dni ked začínaš s minervou ešte nie si chránená úplne, na další mesiac už áno ale, keď ešte len začínaš mala by si sa chrániť inak. a prvá menštruácia, ked začínaš s minervou(s akoukoľvek hak) môže trvať aj 2 týždne, je to úplne normálne.

Inner

miculik, tak to ani nahodou nemas co tak dlho krvacat... a ze dalsi mesiac? Zmen lekarku, moj gynekolog mi na moje 2-tyzdnove krvacanie dal lieky a robil ultrazvuk... ved dostanes anemiu.