VYDRZAT??

Príspevok v téme: VYDRZAT??
gerry

Ked ma priatel prstuje tak najprv je to prijemny pocit ktory po case prechadza do pocitu na mocenia a stale viac a viac sa stupnuje ze musim priatela zastavit a ukoncit to lebo sa bojim ze sa pocikam...no ked pojdem na wc tak vobec tolko necikam hoci som mala pocit ze mi vybucnhe mechur.....mam to vydrzat a nechat partnera aby pokracoval????mate s tym skusenosti?

arriela

gerry,mne sa to stava vzdy..vacsinou robim tiez to,ze mu prsty nachvilku vytiahnem a ked pokracuje zachvilku,tak uz to nie je take silne..ale par krat som to nechala tak a neboj,nepocikas sa:)ale menej si to uzijes..:)

love doctor

no ved to sa ti snazim vysvetlit. pockaj , mozno pride orgazmus. ak nemas zdravotne tazkosti s mechurom, tak nevidim dvovod nepockat.

gerry

ale ja chodim aj tesne pred tym cikat a vela toho naozaj nepopijem takze nerozumiem tomu....niekde som citala ze to pocituje viac zeien hlvane predtym ked sa blizi orgazmus tak naozaj neviem...

bubačik

No mne sa toto už stalo veľa krát,presne taký pociť,síce mne to je stále príjemné, ale tiež musím utekať na WC.Ja ho vtedy nezastavujem, iba mu vytiahnem prsty a nasmerujem ho na vonkajšiu časť.

;;;

musis si uvedomit, ze v blizkosti posvy mas mocovy mechur, ktory sa tym podrazdi/mechanicky a aj prekrvenim/. ak nemas ine tazkosti/napr. s mocenim, alebo podobne tazkosti normalne/tak mas asi len citlivejsi, drazdivejsi mechur alebo drziaky.ak mas ine tazkosti alebo ak ta to trapi, zajdi radsej za doktorkou, gynekolog. to posudi co je vo veci, moze byt aj anatomicka odchylka.ale nechcem strasit. skus pred tym moc nepit.