ako ste zacinali so sexom??

lienocka2

Ak chcete mať sex, ja práveže nie som za antikocepciu. Tá je vhodná pre ženy, ktoré majú pravidelný sex.život, nie pre teba. Ak budete mávať sex len občas vhodnejšia je guma. Nie je ťažké ju používať, hlavne aby sa nezvliekla. Ak bude mať partner postavený penis, tak až vtedy si ho musí navliecť. A keď sa spraví, tak ho z teba opatrne vytiahnuť.

eklhaft

Ked chces vnutrovaginalny ,nezabudni na antikoncepciu,pretoze urcite nemate skusenosti s gumou. Ale ako poradit so zaciatkom ,na to prijdes , hlavne velmi dlha predohra a ruky uz zacnu bludit po tele akosi sami a priroda to zariadila tak ,ze to uz mas dane niekde DNA. Kazdy to robil niekedy prvy krat. Ja som sa nikde nepytal ,ze ako ,ale zistis sama co sa paci partnerovi ,co Tebe a vzajomne si pomozete.

lienocka2

Nezačínala som hneď sexom, najskôr len maznaním(orál, prstovanie, rukou a všetko, čo k tomu patrí, ale sex prišiel až neskôr, keď som bola na to pripravená). Mám tú výhodu, že pred partnerom som sa nikdy nehambila a ani nehambím. Nemám postavu modelky, ale jemu sa páčim, tak to je hlavné. Kludne sa prechádzam len v tangáčoch a bez podprsenky po dome, keď sa mi nechce obliekať :D Hlavne buď uvoľnená, inak ťa to bude bolieť. Chytíš si ho pevne du ruky, a hore a dole.. nedá sa to takto popísať. Na začiatku, len tak pomalšie a jemnejšie aby si ho vzrušila a keď budeš vidieť, že už je dosť nažhavený tak rýchlejšie. A môžeš striedať ruku s pusou aby ťa tá ruka moc nebolela :))

Denka23

Myslím si, že pôjde to samo. :) Ale predsa len, ked´ chceš rady, tak ti zopár môžem dať.
-Nehanbi sa pred ním určite nie. Ked´ si ťa vybral tak sa nemáš začo hanbiť.

-Ako ho urobiť rukou? Pusti si nejaké video, kde to robia a môžeš sa priučiť.

-Každému chlapovi sa páči niečo iné. :) Treba skúšať. Držím palce. Napíš potom ako si dopadla.