Zufalost :(

Príspevok v téme: Zufalost :(
bejby_161

V minulosti som trpela anorexiou a bulimiou. Sex bol prave to co mi pomohlo sa z toho vsetkeho dostat. Prestala som mysliet na jedlo a zacala som si uzivat vsetky tie nadherne pocity pri sexe. Nasla som sa v tom. Ale zacnime pekne poporiadku. O panenstvo som prisla v 15 , bolo to proste uzastne. Od vetdy som vystriedala mnoho partnerov. Nikto nestihal moje tempo , okrem sexu masturbujem denne aj 20 krat, zacala som podvadzat kde sa dalo , nedokazala som odolat nikomu. Potrebovala som pocitit ten pocit. Sex som mala vzdy ked sa dalo , na porno sa pozeram aj 3 hoidny denne , masturbujem kde sa da, na zachodoch , ked som v solarku , ked idem len cikat , proste je to neunosne. Po lete osm pochopila ze si musim najst priatela ze to takto nemoze ist dalej , bolo mi zo seba zle ako lahko dosiahnutelna som bola pre muzou. Zacala som sa stretavat s jednym muzom, zamilovala som sa do neho . Sex sme mali az po 2 tyzdnoch. Ale nezvlada moje tempo , pritom je uzastny. Bojim sa ze ho podvediem..... Uz mi povedal ze je to chore , velmi ho milujem a viem ze aj on mna , ale proste sex ja k zivotu potrebujem a nevieme sa v tomto zosuladit :( co mam robit...

AdamKrt

Alebo si najdi partnera so silnejsim sexualnym apetitom, ci ktory ma dlhsiu vydrz. Po nejakom velmi dlhom, ci prudkom sexe budes chodit este par dni captavo ako kacena a to aj stratis potom chut na taky casty sex :)

lienocka2

Choď určite za sexuológom! Lebo toto nie je úplne normálne, možno sa s tým bude dať niečo robiť, aby si nebola stále taká nadržaná :-)

Daňo8911

Zdravym vsetkych:)...chcem sa spytat nieco,ak by niekto vedel odpovedat prosim napis...mal som pohlavny nechraneny vstik s dievcatom a mozno kusok do nej voslo....po 12,5 hodinach si dala tabletku .....je sanca zeby bola tehotna?ci tie tabletky su 100%?????p

alic3

presne. zavislost. podla mna by bolo celkom fajn aj vyhladat nejaku psychologicku pomoc, lebo to vyzera hlavne tak, ze mas nejaky problem so sebauctou.

divotvorna

Hmmm, tomu hovorím extrém. Pre mužov môže byť super, že si vždy takto nažhavená, no ak Ti na tom jednom záleží, začni sa ovládať, však to sa musí dať, nejestvuje predsa len sex !