Nechcem ísť na olympiádu

mina789

preco strapnovat? ved skusis a ked sa podari, mozes len postupit ci sa mylim?:D a ked nic tak nic..a geo je supeeer aspon sa ulejes z vyucka ;D

karolinka13

nuz... tak ti treba.... :D keby si mala zly prospech tak ta tam neposle... jedine co mozes urobit je povedat ze tam nejdes alebo sa naucit to co nevies :D:D:D

Vykina

Je to len tvoje rozhodnutie. presne viem co citis, ja som mala ist takto na anglicku olymipadu. A vies ako som z toho vycuvala? Jednoducho ked sme spolu andtym sedeli a ona ma ucila, robila soms a akoze to neviem, nechapem ze som nesmela atd. Potom mi povedala, ze ench sa nehnevam a nesla som!! jupíí ale ked to nezaberie tak jednoducho jej naorvinu povedze ZE TAM NECHCES IST!

mnamka257

je to tvoja slobodna vola, ci tam ist aleo nie. profesorka by ti mala iba navrnut tu olympiadu a ty sama sa rozhodnut, ci tam ist alebo nie. Pokial bude nejako neadekvatne reagovat, stazuj sa na nu u jej nadriadeneho. drzim ti palce :-)

elsa5.5

michel,presne ako môj synovec má samé jednotky z matematiky,učiteľka ho poslala a on nechce,tiež mu to hovorím nech si niečo pozrie, tak si niečo aspoň zopakuj ved tam posielajú najlepších žiakov tak aké strapňovanie.

Eva531

Velmi sa tomu cudujem, ze este aj v dnesnej dobe pedagogicky pracovnik skoly nuti svojho ziaka zucastnit sa na olympiade proti jeho voli. Pokial viem, tak komunizmus padol v ´89 :) Ja som sa s takym niecim nestretla ani na zakladnej, ani na strednej, ze by nejaky ucitel ziaka do niecoho takeho nutil. No mala som vela sikovnych spoluziakov, ktori sa na olympiadu hlasili sami z vlastnej vole a tesili sa na nu. Ucast bola samozrejme povolena kazdemu a dokonca si spominam na jeden vesely zazitok zo strednej. Jedneho dna sme mali pisat pisomku z matematiky. A kedze prave matematika bola medzi nami "vseobecne oblubenym predmetom", tak polovica triedy sa na pisomku vobec nedostavila, nakolko prave v tom istom case prebiehala olympiada z nemciny a spominana polovica triedy bola pritomna prave tam. Od nemcinarky si vysluzili velku pochvalu a uznanie a od matematikarky zase pokarhanie. Ale tak to uz v zivote byva. Nikdy nevyhovieme kazdemu.

Aja02

Mňa tiež ide poslať profesor na jednu súťaž. Je to síce v niečom úplne inom,ale chcem tam ísť. No keďže ty tam nechceš ísť tak sa hoď na PN a máš pokoj. :)

dhruyt

Michel, ja na tvojom mieste by som išla. Ale keď naozaj veľmi veľmi veľmi nechceš ísť, tak choď za tou učiteľkou, a normálne jej povedz, ako to je. Nie len, že "mne sa nechce". Ale že si zaneprázdnená, že ťa bavia iné predmety, ktorým chceš venovať viac času a že si zistila, že týmto smerom nechceš ísť, a preto chceš svoj čas venovať veciam, ktoré chceš ďalej v budúcnosti robiť a geografia tam nepatrí... Ak je normálna, tak to pochopí a nebude sa na teba hnevať ani nič podobné.

Michel144

Ajajaja: no práveže ten predmet už nemáme mali sme ho 2 roky, ja sa nechcem vôbec venovať geografii. Absolútne. Ja som to už vravela učitelke že tam nechcem íst ale mlčala. Tak ja neviem no.