Make up Ktorý sa neusádza v póroch

Príspevok v téme: Make up Ktorý sa neusádza v póroch
Ivuushka

ahojte viem že ej tu eľa takích tém ale nenašla som to čo som hľadala .. chcem sa spýtať že čo je to mnou alebo make-upuom vždy keď si dám make up sa mi usádza v póroch neviem či ho zle rozotieram alebo je to tým make upom mala som make upy : dermaCOL 24HOD , DERMACOL MAKE UP COVER , ESSENCE NATURAL A SOFT (CI JAKO) . mám zmiešanú pleť .. a chcela by som sa spýtať an ten affinitone .. ďakujem za rady :)

yude

Mimochodom vklepanie, ani iné techniky nepomáhajú. Je to naozaj o kvalite prípravku. Taktiež to nie je o jedlách. Jem veľa ovocia a zeleniny, pijem min. 2 litr vody denne. Skoro vôbec nejdem vyprážané a mastné jedlá. Max. raz do týždňa.

yude

Ahoj. Ja mám úplne rovnaký problém. Vyskúšala som už make-upy od výmyslu sveta, ale zatiaľ mi to všetky robili. Práve mám AFFITONE od Maybelline a je jeden z najhorších. PO dvoch hodinách mám vo všetkých póroch make-up a vyzerá to naozaj príšerne. Myslím, že budem musieť vyskúšať drahšie značky ako Clinique.

Inner

Mne zase Affinitone uplne vyhovoval. Teraz mam maybelline dream satin liquid a nedam na neho dopustit. Vlastne stale skusam nove a nove mejkapy, ale pri tomto asi ostanem. Neupchava pory, ani mi nerobi flaky, drzi cely den. Tiez patrim k tym, co maju zmiesanu plet.

Odporucam ti vsak najprv skusat vzorky, lebo co zena, to ina skusenost ;-)

veronikaaaaa

affinitone je velmi velmi zly makeup. aj ja mam zmiesanu plet a strasne ma vysusil. skoncila som z lisajikmi a po kratkej dobe sa robia machule. ja teraz pouzivam bourjois fruity mix a je super. hydratuje, ziadne pory, pekna farba a vydrzi urcite dlhsie ako ostatne.

veronikaal

ja mam tiez zmiesanu plet, a jedine mi sadol make up annemarie borlind, ten mi hned vpije, neusadza sa mi v poroch, plet mi dycha a nemam vobec flaky.ale pouzivam aj specialnu seriu na combination plet, takze mi to mozno aj upravilo tvorbu mazu.

vevericka

no mozno by nejaka baza bola lepsia, ja AK si dam make-up, davam krem, bezfarebnu bazu a potom make-up, ale nie casto, na bezny den si davam len krem, tonovaci krem a puder..