Plastika nosa

mnaukac

No ked tak pozeram tie fotky a weby, tak asi budem jediny chlap na klinike, co si to da robit. Vsetko same zeny. Prave preto radsej pojdem do Ciech, k niekomu, kto ma skusenosti aj s muzskymi nosmi.. nechcem vyzerat ako baba.

Saska321

Ak by som mala veštecke schopnosti a vedela dopredu ako zle dopadnem, tak by som šla k tomuto chirurgovi aj keby som mala byť tie dva týždne s dlahou na nose niekde v hoteli v Čechach.
www.plasticka-chirurgie.info

mnaukac

Ja sa chystam tiez na rhinoplastiku, ale radsej si to asi dam spravit niekde v Cechach. Slovenskym doktorom nedoverujem. Treba povedat, ze mnoho bab to s nosom prehana. Ked vidim tie fotky pred a po.. tak mam pocit, ze vacsina z nich si dala svoj (podla mna) normalny nos operovat uplne zbytocne. Nie vsetko dokonale je pekne.

Saska321

Čo ťa zaujima ja som bola na operácii pred par rokmi a doteraz to lutujem lebo to boli zbytočne vyhodene peniaze za nos ktorý je po operácii mierne do strany, trochu vidno špičku nosa predelenú a mala by byť guľata, navrchu nos hrboľaty nie len na dotyk, jedna chrupavka v špičke vyššie ako druha a ešte k tomu problem s prepažkou, s ktorým budem musieť chodiť do konca života na kontrolu k ORL (perforacia).