otazky tykajuce sa vztahov, kto vie odpoved?

Príspevok v téme: otazky tykajuce sa vztahov, kto vie odpoved?
milli11

Mam otazky tykajuce sa vztahov, na ktore neviem odpoved.
1. Preco je pre chlapov tazke pozvat zenu na rande, ale potom nemaju problem navrhnut jej sex?
2. Preco si zadani ludia myslia, ze ak je niekto single, zakonite sa musi trapit a zobral by za partnera hocikoho.
3. Ako je mozne, ze slobodni si casto nemozu nikoho najst a ti zadani maju popri vztahu aj niekolko bokoviek?
4. Muzi nadavaju na zlatokopky, manipulatorky a roztahovacky noh. Preco potom zobu takym mrcham z ruky? Ako mozu byt niektori taki slepi, ze nevidia, co je ta zena zac?
5. Preco kazda moja kamaratka, ak je rec o sexe, sa zaprisahava, ze ona oral nerobi a na forach, kde pisu anonymni ludia, skoro kazda tvrdi, ze oral robi?
6. Preco, ak sa o muza nezaujimam a az mi prekaza, ze sa o mna zaujima, doslova vidno, ako po mne ide. Ak vsak zacnem prejavovat zaujem aj ja, zacina cukat a akoby stracal zaujem. Prosim vysvetlenie.
7. A klasika, preco, ked je clovek sam, neprichadzaju ziadne pozvania na rande, ale ak je zadany, uz sa okolo neho mota viac predstavitelov opacneho pohlavia?
Ked mi na tieto otazky alebo aspon na niektore z nich bude vediet niekto odpovedat, bude pre mna mudrym clovekom. Vdaka.

ta3

Ahoj Milli,
aj ja sa pokusim odpovedat na Tvoje otazky

1. ked chlapci pozyvaju na prve rande, dievcinu spravidla nepoznaju vobec, alebo len velmi malo, nevedia co mozu ocakavat, ci uspeju alebo budu odmietnuti, je tam urcita neistota, ktora robi problem najma tym hamblivejsim a menej ostrielanym, no po prvom rande, psychicke zabrany opadavaju, takze navrhnut sex uz nie je taky problem, radi idu na vec, kym spravidla citovo zalozenejsie dievcata potrebuju najprv urcite citove zazemie

2. vseobecne sa vie, ale vela zadanych ludi to aj osobne zakusilo na sebe, ze samota (najma dlhodoba) je smutna a narocna, vela z nich by trvalejsiu samotu tazko znasalo, preto akosi automaticky predpokladdaju, ze kazdy osamely clovek je nestastny a zufalo potrebuje si niekoho najst a ked sa nieco zufalo potrebuje, zvycajne sa vela neprebera, no medzi single sa najde vela takych, ktori vedia byt sami a aj taki, ktori sami byt chcu

3. vztah, teda pocit, ze nas niekto chce a ma rad, velmi dviha sebavedomie, preto niektori zadani maju pocit, ze su neodolatelni, preto si trufaju aj na bokovky

4. zlatokopky, manipulatorky a roztahovacky noh su spravidla suverenne, vypocitave a citovo chladne potvory, poznaju metody, ako zmagorit chlapov skor, nez si tito stacia uvedomit, sex neodmietaju, mozno ho same ponukaju, co vela muzov ohuruje natolko, ze stracaju sudnost

5. mozno z hamblivosti, niektore su plne predsudkov a pre nich oral je este stale tabu, kdezdo na anonymnom fore nemaju s tym problem, osobne si myslim, ak to niektora pred kamaratkou zatlka, potom to je iba kvazi kamaratka

6. zakazane alebo nedostupne ovocie je lakavejsie

7.
osamely clovek mozno budi podozrenie, ze nieco nie je v poriadku

vela inteligentnych, vzdelanych a sebavedomych zien je nutene osamelych, pretoze vela muzov si na take netrufa

niektore zeny samota netesi, su smutne, mlkve, alebo po vztahu prilis dychtive, co muzov skor odradza ako pritahuje

a napokon, ak si niekto nemoze najst vhodneho partnera nech robi co robi, pricina je (podla mna) karmickeho povodu, to plati aj pre bod 3

M74

1. Ja mám skôr opačný problém :-)
2. Každý asi mal možnosť byť single a nie je to celkom ideálny stav ( dlhodobo ). A poznám dvojice, ktoré sa na prvý pohľad k sebe nehodia a sú spolu už roky. Takže motyka môže hocikedy vystreliť. A prípadne Ti to pomôže podľa bodu 3.
4. Preto sú to manipulátorky, lebo vedia ako na mužov.
5. Asi hamblibosť
6. Neviem, ja osobne ak žena nemá záujem, tak ho strácam tiež.
7. Zákon schválnosti.

rony26

az taky mudry sa necitim byt a vlastne ani skuseny, ale rad sa vyjadrim :)
1.prvy krok je najtazsi, potom uz asi padaju zabrany...ale zase ako u koho...pri tejto otazke mi napada protiotazka, ze preco sa niektore zeny pytaju ci je chlap normalny ked sa napr. do mesiaca o nic nepokusil???
2.to by aj mna zaujimalo
3.myslim, ze tu nie je co zavidiet a je to skor otazka hodnot...niekto robi nabor, niekto vyber
4.asi povazuju vztah s mrchami za dobrodruznejsi...v tom horsom pripade im laska zakalila oci a nevidia co si zavesili na krk
5.neviem, nepoznam tvoje kamaratky :)
6.najviac nas laka to co nemozeme mat...ked sa to stane dostupne zaujem sa pomaly straca
7.jeden z Murphyho zakonov

AdamKrt

1. ostych, hanblivost. Sex prameni dalej z nadrzanosti. Niektomu problem robi nadvazovanie znamosti, vacsinu introvertom. Extroverti nadvazuju znamosti lahsie. Tiez mam ten problem s nadviazanim znamosti, pretoze som introvert. Uz samotne fungovanie dalej je v pohode :)
2. to neviem, ale vsetci si to urcite nemyslia.
3. to je zas o tom. Extrovert ma vztah a nadvazovanie mu nerobi radost. Kym introvert caka, caka a caka...
4. pretoze si zenu idealizuju. Kopec introvertov sa utiahne, ci hovori si - ona nemoze byt az taka zla. Zamilovany clovek mnohe vie odpustit.
5. mozno sa hra na slusnu a nechce povedat. Hanblivost...
6. tak toto je o type cloveka. Existuju lovci - vacsinou pojde o extrovertov. Takemu vyhovuje dobyvat zenu a lahka korist je pre neho casto nezaujimava a ta, co ma zaujem sa mu zda zase ako vtierka. Ale existuje aj ina skupina muzov, vacsinou introverti a ta ma zase problem ked ma zenu lovit, ale naopak, lepsie znasa, ked ma zena zaujem... Tiez skor patrim k tej druhej skupine :)
7. tomu sa hovori zavist. Vraj sa robil aj nejaky vyskum, ze zadany clovek je vo vztahu stastnejsi, uvolnenejsi a ked je single, tak je menej stastny, mozno namosureny. Prejavuje sa tak aj na vonok a ovplyvnuje tak okolie. Naviac sa stava, ze ak je niekto vo vztahu, ten druhy si povie, toho musim mat /zavist/ a cim je obletovanejsi, tym je o neho vacsi zaujem. Priklad:

- na trznici su 2 stanky. V oboch predavaju jedlo. Kym pri jednom sa vsetci trhaju a stoji tam zastup ludi a kazdy chce sa predbehnut, pri druhom stanku nestoji nikto. Poviete si, to je nejake divne, preco tam nikto nestoji... :) Podvedoma logika :)