vlastnite niektora kočiar roan marita?

Janka858943

urcite si vezmi ten z baby merci. Tie novsie kociare maju predsa len o nieco viac vyhod. Ten vás paradiso vyzerá úplne super.

Bridzitka

Dobrý deň, vidím že je táto diskusia staršia a je venovaná mojmu oblubenemu retro kociariku. Skutocne sa zamyslam nad tym ze by som si ho obstarala pre svoje mimi. Z aktualnych trendy kociarikov sa mi paci velmi baby paradiso group od baby merci co je uplne nieco ine. Neviem sa nejak rozhodnut. Co by ste si vybrali vy?

lesana888

Ahoj viem ti poradit kde maju kociky zn.marita.je to v brezne v predajni hracky dojčenský tovar hned vedla zmrzliny.su tam velmi ochotni.a je ten kocik naozaj krásny videla som ho naživo.

titi...

Predaj nových kočíkov som našla na nete.Dajte do vyhladávača P Pluk bazár.Je to v Tvrdošovciach na adrese Kapustova 4029/25.Od Nitry to nie je až tak daleko,ked máš ešte záujem.

hybskaa

Ahoj, ja mám kočík Roan Marita, stál nový 400 € je kombinovaný béžová koža na hlbokej vaničke s bledohnedým menčestrom. Bol k nemu v cene športový, aj nánožník. Ak máš záujem pošlem foto. chcem ho predať.

neva

Pozrela som ho aj ja na internete, vyzerá naozaj veľmi dobre. Na stránke modrý koník o ňom písali mamičky, ako o praktickom a pohodlnom kočíku.
Aspoň Ti posuniem.