Lahka vysoka skola Kosice

12345678

Ahojte, prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý som vypracovala kvôli písaniu záverečnej práce. Týka sa turistickej trasy Magna Via. Veľmi mi tým pomôžete. Ďakujem.

-odkaz odstránený-

Zuzulienočka

Ahojte, ja som v treťom na strojarine, a to mám strednú OA :) A žiadna hlavička na matiku veru nie som.Matiku II. som spravila na dekanský :) Podľa mňa je to dosť perspektívny odbor,v kombinácii s angličtinou určite.A určite sa neučím od rána do večera. Odporúčam.

kdeze :D

nuz, taka logistika na bergu mi pride ako najzvladnutelnejsia zatial co som tak odpozoroval(pozor vsak na geodeziu)...

maisportal.tuke.sk - tu si mozes pozriet jednotlive predmety za studium

vela stastia pri rozhodovani :)

Linguistics

Asi ano, ale to neznamena, ze sa soc. pracovnikom musis aj stat. Je vela ludi, kt. studovali jednu vec, a venuju sa inej. Neviem asi o nicom inom takom lahkom. Nejaki spoluziaci zo strednej chodia na TUKE a pritom na strednej ledva prechadzali z jedneho rocnika do druheho..

Linguistics

Chod na socialnu pracu. Mala som spolubyvajuce kazdy rok, co to studovali, a nejak sa nepretrhli a stale skusky prechadzali :)

gogo_inka

ano letecka je tazka, ale ten konkretny odbor, riadenie leteckej dopravy je vraj lahky, moja znama tam teraz konci bakalara,a to tam isla z SOU textilneho:)

gogo_inka

dakujem vam, ano rozmyslala som o BERGu, ale tento skolsky rok prijmaju na kazdy odbor len 30 ludi tak sa bojim ci sa tam vobec dostanem. a co hovorite na letecku fakultu odbor riadenie leteckej dopravy ? je tam sice matika aj fyzika ale vraj sa to neda porovnat so strojarinou, alebo FEIkou.