Canesten alebo candibene?

Príspevok v téme: Canesten alebo candibene?
lenca45

Chcem vás poprosiť o skúsenosti pri liečbe mykózy. Skúsila som tabletu Canesten, mám však pocit, že do rána celá vytiekla, nehovoriac o tom, že vlhko pôsobí ešte horšie. POčula som, že existujú aj 3 menšie tabletky Candibene, ale v lekárni ich nemali. Upravila som aj stravu, ale zatail bez vysledku :(

Norika39

vždy je lepšie navštíviť gynekológa. On vám najlepšie poradí čo použiť. Tým voľnopredajným gélom a tabletám moc neverím

Iza458

Posledne 3 roky mavam vzdy v lete mykozu z jazier. (minuly rok som to zistila) tento rok som si myslela teda ze sa tomu uz vyhnem ked sa do ziadneho jazera uz nepojdem okupat. No isli sme sa koncom leta kupat na kupalisko, a ja neviem ci uz koncom leta tam necistili vodu no dostala som mykozu. Nastastie som mala doma tabletky Gynoflor. No nezlepsovalo sa to vobec.. a o 3 dni som dostala aj menstruaciu. Nechcela som moc ist ku gynekologicke tak som si zacala hladat na internete co by mi mohlo pomoct. Nasla som anionove vlozky! mozno si poviete ze blbost aj ja som si to trochu myslela ale tak ze skusim :D mali ich v lekarni (iba v niektorych lekarniach ich maju) tak som si kupila denne..ktore som pouzivala celu menstruaciu a potom som si kupila aj intimky. Menstruacia skoncila a ja nemam mykozu. Pre istotu este pouzivam intimky aby sa ta svina nevratila :D ale som zdrava, vazne odporucam! od teraz budem mat vzdy doma aspon intimky a vzdy po kazdom kupani si pre istotu jednu dam.

dedy

Existuje aj voľnopredajná tableta mycomax 150 na vaginálnu mykózu. Tá sa užíva jednorazovo, orálne. Skúste pozrieť na ich stránkach.