Ktorá zubná pasta je tá najlepšia? Ktorá neškodí a ktorá škodí?

Príspevok v téme: Ktorá zubná pasta je tá najlepšia? Ktorá neškodí a ktorá škodí?
zuby zuby

Ahojte vždy som používala zubnú pastu Vadevekum bieliacu alebo signal bieliacu ale zubár mi pri návšeteve povedal... že mám priesvitné zuby.. nevedela som prečo a teraz som zmenila zubnú pastu.. na Aquafresh...a rozmášlala som čí to nie je zubnou pastou...... a tak sa chcem spýtať ktorá zubná pasta je najvhodnejšia na zuby? a ktorá škodí?

fezoj78

Najlepšia je tá,čo používam a zároveň aj predávam.Najdôležitejšia vlastnosť tejto zubnej pasty je tá,že je bez FLOURU.FLOUR je známy ako karcinogén.Jeho
nadbytok má mnoho negatívnych účinkov.
Ak máte záujem,tak Vám bližšie informácie poskytnem na mojom emaili jogo78@centrum.sk

airkia

Myslím, že toto človek musí zistiť sám na sebe, ktorá pasta mu škodí a ktorá nie, je tak? A druhá vec o ktorej som presvedčená je, že pokiaľ vám už jedna vyhovuje, tak by sa nemala meniť a stále len s tou istou si umývať zuby!

jozza

@julisa12 je dobre, ze si si to uvedomila. Je to super, lebo mi velmi aj chuti. Konecne pasta, ktora ma taku prijemnu chut:-)

Financnapomoc

ahoj
Poskytujeme pôžičky s ročnou úrokovou sadzbou 2%. Poskytujeme od 2000 eur viac ako 10.000.000 eur všetkým ľuďom a budeme čestní. Pre viac informácií o zmluvných podmienkach tejto ponuky nás kontaktujte na našom telefónnom čísle: +33 6 44 662 014 alebo e-mailom na adrese: aidefinance1er@gmail.com

julisa12

zuzi74 suhlasim s tebou, nie je to len o zubnej kefke ale podla mojho nazoru dost zalezi aj na nej..vies ty si vymenila dobru kefka za este lepsiu..lenze ja som doteraz pouzivala iba tie lacne za euro co kupis v tescu ci kauflande..a suhlasim s tebou aj co sa tyka tej pasty..kazdy clovek si musi prist na svoje..sme ludia rozny a kazdemu vyhovuje nieco ine..

zuzi74

Kupit si zubnu kefku curaprox neznamena, ze ta uz nebudu boliet zuby. Treba s nou hlavne vediet narabat a zuby si jemne cistit, nie tlacit. Ja som ju pouzivala roky a napriek tomu som zacala mat citlive zuby, dasna, podotykam bola to ta ultra jemna. Pred casom som vyskusala sensodyne, tiez ta najjemnejsia a zistila som, ze mi viac vyhovuje, nakolko je lepsie tvarovatelna a povedala by som o kusok este jemnejsia od curaprox. Cenovo je podobna. Dalsia vec je zubna pasta...takmer vsetky obsahuju fluor. Skor by som sa pozrela na prirodnejsie zlozenie. A nakoniec cukor, ktory zubom vobec neprospieva. Cim viac cukru, tym kazivejsie zuby, takze nie je to vobec len o zubnej kefke.

julisa12

jozza neboj, uz to viem aj ja velmi dobre, ze som robila chybu..setrila som na veciach, ktorych sa neoplati setrit..ano? tak super..:-)

jozza

@julisa12 v tom pripade sa ti vobec necudujem, ze ta zuby boleli a ze si mala s nimi neustale problemy. Ved od zubnej kefky najviac zavisi. Uz som si ju inak aj kupila, vcera som bola v drogerke a zbadala som ju tam, tak som ju hned zakupila aby som ju mala doma:-)

Domino1

Ahoj ja som si kupil dobru zubnu pastu na notino.sk ak by si chcel niekto nieco objednat tak tu je zlavovy kupon -odkaz odstránený-

julisa12

jozza no ja az teraz lebo mi to prislo dost vela penazi len za zubku kefku, kupovala som si len take lacnejsie..no teraz uz viem, ze sa to nevyplaca..hrozne ma z tych lacnych boleli zuby:-/..nie je zaco:-)