Myom

Príspevok v téme: Myom
romana28

RNG-prosim Ta, mamine bola na konci roka vyoperovana maternica aj s vajcovodmi, kvoli velkemu myomu, pred mesiacom bola na mamografii a zistili jej vacsi myom v prsniku. Tam jej povedali, ze sa ma prist po polroku ukazat, ked to oznamila svojej gynekologicke, ta povedala, ze sa to musi riesit hned a objednala ju ihned k doktorke, ktora sa venuje prsiam. Chcem sa spytat, cim je mozne potlacit tvorbu, rast myomov? Aby nemusela absolvovat dalsie operacie.
Po operaci mala strasne navaly, bolo jej zle, mala zlu naladu, takze musela zacat brat hormony, po ktorych pribrala asi 7kg-za 3 mesiace. Dali by sa niecim nahradit?dakujem

martinka487

mala som tri myomi, skusila sa navstivit pana Dobiasa na odporucenie, nie je liecitel ale vykonava alternativnu medicinu,
mozem len doporucit

www.al-enhance.com

RNG

Enzymov je tisice(desiatky tisicov???),niektore su potrebne pri vyrobe roznych latok v tele, niektore su potrebne na rozklady roznych latok v tele a tiez potravin v traviacom trakte.
Enzymi potrebne na travenie(rozkladajuce enzymi) ked sa absorbuju do krvneho obehu, tak tak isto cistia/rozkladaju prebytocne latky v tele, vcitane zamorenia=latok, ktore telo nepotrebuje a nevie sa ucinne zbavit.To sa tyka aj roznych "smetnych kosov" tj utvarov, ktore telo vytvara a vhadzuje do nich nepotrebne latky(cysty, myomy, tumory, hrcky, polypy....)
Prerto na travenie berieme tie traviace enzymi s jedlom, na cistenie tela 1.5 hodiny pred jedlom, aby sa cele absorbovali do krvi a nevycerpali na rozklad jedla.

mandolinka

Deria, áno zaoberám sa výživovými doplnkami, ak máš záujem, napíš mi email, poradím Ti, sama si ich môžeš objednať.
Pokiaľ sa jedná o RNG, už to tu písal, je to jeho hobby, vzdeláva sa mnoho rokov z lekárskych časopisov. Študoval niečo celkom iné.

Deria

Dakujem, Mandolinka,
tusila som to. Zaoberas sa nejako blizsie doplnkovou vyzivou? Mas moznost tie proteiny zohnat?
Sledujem, ze RNG ma velke vedomosti vo vyzive a zdravi, mozno mi sam prezradi, ci to studoval alebo je to jeho hobby?

mandolinka

Deria - enzýmy a koenzým Q10 je podľa mňa riadny rozdiel.
Koenzým Q10 je hlavne na prísun energie pre prácu srdca. Pôsobí proti únave, predchádza stárnutiu. Koenzým len spolupracuje s enzýmamy.
Enzýmy sú špeciálne bielkoviny. Riadia dôležité procesy v každej bunke. Enzýmy delíme na tráviace a proteolycké. Hlavne tie proteolické majú účinok aj na myómy.
Budem rada, ak Ti to RNG ešte vysvetlí, dúfam, že som to napísala správne.

Deria

@RNG,

mozes mi prosim vysvetlit, tie enzymy: musi to byt iba urcity druh enzymov alebo staci (kvalitny, prirodny)Coenzym 10? Ma takisto ucinok na myomy? Dakujem.

mandolinka

majkazgurunu
romana26
kde a ako nakúpiť zmienené doplnky - enzýmy, wild yam a iné, vám pošlem emailom, ak budete mať záujem. Ozvite sa mi.

RNG

Yam je pakoren, ktory obsahuje polotovar na rozne hormony, Diosgenin. Telo si podla potreby z neho rozne vyrobi a tym sa upravia vykolajene hormonalne hladiny do znacnej miery.
V na tomto fore nemozno uvadzat konkretne znacky a zdroje enzymov, ale silne enzymi maju napr nad 2000 miligramov zivocisneho pankreatinu na kapsulu alebo rozne vytazky z rastlin a bakterii s rozkladnym(enzymatickym) ucinkom na rozne zlozky potravy a zamorenia v tele. Dnes su moderne enzymi oznacovane jednotkami ucinnosti,najlepsie nie miligramami. Velmi kvalitny a velmi mnohozlozkovy je napr enzym firmy NOW pod menom Digest Platinum.
Ak chces vediet viac o enzymoch konkretne z mojich skusenosti, zadaj si do Google.sk slova rng, enzymi alebo ine Teoreticky by si to mohla najst aj na tomto fore, lebo som pisal o tom mnohokrat, ale je to tak hlboko zahrabane, ze asi nebudes mat na to dost trpezlivosti.