Moze to nejako suvisiet?

Príspevok v téme: Moze to nejako suvisiet?
rebbecca

Mam jednu kamaratku, ma uz pred 30 a doteraz mala len jedneho priatela, s ktorym boli spolu asi tak 3-4 mesiace. Je to normalna baba, nie ze vyslovna kraska, ale pekna zena, aj sikovna a rozumna, ale co sa tyka muzov tak jej to akosi nejde.
Viackrat som jej hovorila, ze keby sa viac pohybovala v spolocnosti, bez problemov by si niekoho nasla. Ona tvrdi, ze nie je sice nijaky barovy typ, ale zase nesedi stale len doma. Aj ja osobne som ju niekolkrat zoznamila s nejakymi mojimi kamaratmi - myslela som, za snad preskoci nejaka iskra :). Ale zatial nic. Viem, ze je smutna, ze je sama.
A minule som si uvedomila, ze jej sestra (26) a jej brat (24) su na tom rovnako. Tiez este nikdy nemali nijakeho partnera.
Tak ma napadlo, ze co to nie je nejaka spolocna charakterova crta, ze maju ten isty problem vsetci traja...ze maju take povahy, ze nikoho si cielene, priebojne nehladaju...alebo, ze maju v povahe nieco, co inym vadi,...alebo mozno ci to nie je vychovou, alebo rodinnymi problemami, ci prostredim, v ktorom vyrastali???? ( Pozname sa dobre a aj dlho, ale do tychto veci cudzi clovek celkom nevidi a nikdy sme spolu do hlbky nepreberali veci tykajuce sa nasich rodin)

Vidite v tom nejaku logiku?
Moze to spolu suvisiet, ze vsetci traja maju rovnaky problem?

rebbecca

K.max - Tak asi by som povedala, ze:
- je rozumná - myslim tym, ze v skole jej to palilo :), ale aj v zivote dokaze uvazovat rozumne, dopredu...nie ako ja, ze ma nieco napadne a hned do toho idem a nemyslim na nasledky :-)
-je zodpovedna a spolahliva = co povie, to plati, nech by sa dialo cokolvek, dodrzi slovo
-je slusna - ale ked si to situacia vyzaduje dokaze robit aj poriadne blaznive veci :)

Asi tak....

k.max

Suvisiet to moze, a podla mna aj suvisi. Ved vyrastali zhruba v tom istom prostredi.

Ako by si opisala tvoju priatelku rebbecca ? Vyber aspon tri veci co ju vystiuju.

rebbecca

evcca - To neviem, nepoznam jej mamu az tak dobre.

soffa - Tak toto bude asi podobny pripad.

jajka - Mozno mas pravdu, ze ja ju vidim inac, ako muzi. Ale zopar mojich znamych, ktori sa s nou pri roznych prilezitostiach spoznali ( oslava mojich narodenin, moja svadba a pod), tak povedali, ze je to fajn holka a neverili mi, ked som im povedala, ze este nemala priatela....tak neviem...

ta3 - To je asi pravda :).
Ked sme boli mladsie ( na strednej a po strednej) a zacali sme sa zaujimat o chlapcov, tak ona bola tak akosi mimo toho. Pripadalo mi to, ze caka na toho svojho "princa" :). Ale ked akosi nechodil, tak zacala aj sama trosku intenzivnejsie hladat, ale zatial mala "stastie" (podla toho, ako mi ich opisovala) len na pakov, ktori nemali zaujem o vztah. Az na toho jedneho, ten vyzeral fajn, ale vydrzalo im to len par mesiacov.A keď sa mi potom zverovala, ze sa rozisli, napadlo ma, ze ci v tom nie je aj nieco ine ako len obycajna smola na chlapov. A napadol ma ten suvis s tym, že aj jej surodenci su bez partnerov.

asdsa - Neviem, aky mas dovod, ze si ma takto slovne napadol/napadla a obvinil, ze sprtam niekomu v zivote. Keby si cital/a, co som napisala, tak by si vedel/a, ze ona nie je ten typ, co nechce nikoho. Ja ju poznam ( nie ty), tak si, prosim, 2x odpusti bezdovodne urazky.

Ja nie som odbornik, bol to len taky postreh a chcela som vediet,ci ste sa niekto s niecim podobným stretol...

asdsa454879

A co sa vobes staras do problemy druhych ludi? Ked nechce partnera tak ho nechce,skor by si sa mala starat do svojho zivota,lebo ak sa sprtas do zivoty druhych, tak tvojmu zivotu nieco dost chyba. Su typy ludi ktori nepotrebuju partnerov a zasa niektori menia partnerov kazdu sekundu.Vacsinou ludia hladaju v partneroch to co oni nemaju,ak su vyrovnany a maju vsetko co potrebuju tak si vacsinou nehladaju partnerov tak casto. Dokonca existuju tzv. asexuali, cize nemaju sexualnu pritazlivost na ani jedno pohlavie.

maria amalia

soffa
Možno, že tvoja kamarátka má vysoké nároky, ale myslím, že ak sa pohybuje v spoločnosti, ktorá vyznáva rovnaké hodnoty, ako ona, má šancu stretnúť niekoho, kto bude spĺňať jej požiadavky.

jajka001_

asi nie je dost atraktivna pre muzov. muzi ak maju zaujem, sami sa prejavia. podla teba mozno je pekna, no ktovie co si myslia muzi. navyse,ak hodia hacik a ryba nereaguje, tak to vzdaju.

soffa

ja mam tiez kamosku,milu zlatu,peknu ma 28 a este nemala ziaden vztah.je veriaca a hlada chlapca co nefajci,nepije,chodi do kostola...ale takeho v dnesnej dobe nenajde.a ked uz tak,kde ma istotu ze sa neskazi...?ale inak je velmiiiiiiiii fajn,a tiez nevysedava doma,chodi aj na plesy aj na hociake stretnutia...(tak sa mi zda ze ma az privelmi vysoke naroky)ale ako to niekto tu spominal,,cela rodina je hlboko veriaca,tak to ma zdomu..