som zufala :(

Príspevok v téme: som zufala :(
smutna52

ahojte. mam 17 rokov a nikoho blizkeho pri sebe :( nastupom na strednu som prisla o svoju partiu a ludia v mojej triede mi nesedia :( nemam sa komu vyrozpravat, nemam ist s kym von...+ hrozi rozchod po 3 a pol rocnom vztahu, z mojej strany :( to je jediny clovek s kym mozem chodit von, komu sa mozem zdvoverit, atd..... a ked pridem aj o neho naozaj budem ako ryba na susi :( poradte, co robit??? najst si kruzok a tam niekoho spoznat? mozno..ale ja som aj dost hanbliva a sama by som sa tam neodvazila ist :(

sindri

Poznám tento pocit, viem,že je to dosť ťažké, zažil som vlastne niečo podobné.Prihlás sa na nejaký krúžok vo vašej škole. Pomôže ti to lepšie sa adaptovať na podmienky nového prostredia a určite tam spoznás vela super deciek, s ktorými si budeš rozumieť,lebo kamaratstva vznikaju medzi podobnými ľudmi, veľa šťastia:)

čvirik

Ahoj.Neviem, či po roku a pol sa na toto fórum vrátiš znova, ale ak hej, tak daj vedieť ako si na tom teraz.

abcdefgh_...

Podľa mňa by si si aspoň tento vzťah mala udržať ako vieš. Ale tak aby si sa zase necítila tak ako by si doliezala a len ho udržovala ty.

sweater

Tak ked sa nenajdu v triede urcite mas moznost kopy kruzkov v skole, tak sa niekam prihlas a tam si isto najdes partacky, hmm?

smutna52

mozno si to len namyslam :( mozne je vsetko..ale mam pocit, ze v mojej triede je vacsina takych typickych "biflosov" - dokonca aj ucitelia to hovoria. a sice sa ucim dobre nedokazem takych ludi vystat. a ked to nie su biflosi tak mame uplne ine nazory na veci a tak.. viem, ze by som nemala hladat na ludoch len to zle, ale naopak skor to dobre..no akosi neviem zmenit svoje zmyslanie :( za cely zatial kratky zivot som stratila dost vela kamaratiek a nejako som prestala na nieco take verit. bojim sa niekomu uplne otvorit, ale zaroven mi to chyba :(

sweater

nebud smutna, a proste aj to sa stava, skonci nieco stare a zacne sa nieco dalsie, a s tou komunikaciou, vazne si si v triede nevyhliadla ziadne dievca co by mohla byt potencialna kamoska? sa mi nechce verit ze su vsetky take ´nevyhovujuce´, hmm?

smutna52

ja sa snazim bojovat s tym, aj v skole sa snazim aspon trochu zapojit do rozhovoru. ale po case ako keby ma vyclenili a mam pocit, ze tam nepatrim :( a vlastne..vsade mam pocit ako keby som zavadzala :( nikdy som taky problem nemala. na zakladnej som mala svoj okruh ludi, nebol den kedy by som nemala ist s kym von..ale zmenilo sa to..

preco sa chcem rozist? to je kapitola sama o sebe. nas vztah je v svojej podstate dobry. priatel ma len male chybicky..ale... sme velmi velmi malo spolu, aj neznosti (asi vsetci vedia na co narazam) sa pomaly, ale isto vytracaju..nikdy sme nesli niekam do spolocnosti alebo podobne cinnosti. a ja pomaly prichadzam nato, ze asi mame rozlisne predstavy o traveni casu - ci uz ako casto alebo akym sposobom :(

sweater

nacase nechat spadnut tie zabrany komunikacie, a pocitis tu slobodu.. ver mi, viem o com hovorim, a preco sa chces rozist? teda ak smiem vediet?