Čo to môže byť?

Príspevok v téme: Čo to môže byť?
agduša

Ahojte, už asi tretí týždeň mám také nepríjemné pocity po močení, ale nie vždy. Akoby som tam niečo mala, neviem to inak popísať. Je to prá minút po tom, ako idem na malú potrebu, potom je všetko o.k. Mala som pred tromi mesiacmi silný zápal močových ciest, ale toto sa na to vôbec nepodobá. Bola som už 2x u obvodnej, ktoprá mi vždy vyšetrila moč a ten je absolútne negatívny. Poslala ma na gyndu, doktor vravel, že žiadny zápal nevidí, ale predpísal mi dvoje lieky. Tie mi však nepomohli. Je to dosť nepríjemný pocit. Problémy s močením, ani pálenie nemám. Neviete, o čo môže ísť? Vďaka za každú radu.

Inner

tak skus nejake urologicke caje, pripadne brusnicove, vela vitaminov na posilnenie imunity... snad to cim skor vymizne. ak nie, tak sa neboj ist za lekarom ;-)

agduša

Ahoj, no môže to byť aj z prechladnutia. Začalo sa to prejavovať, keď som jednu nedeľu dosť vymrzla. Len neviem, ako sa toho zbaviť. Je to dosť nepríjemné. K lekárke s tým už nechcem ísť, lebo som si tam pripadala ako hypochonder, čo si vymýšľa chorobu. A ešte keď aj moč som mala negatívny. Dúfam, že nahrievaním a čajíčkami sa z toho dostanem, lebo som z toho dosť nervózna.

Inner

nemoze to byt z prechladnutia? Ale ked sa tak zamyslam, mne tiez ostal po zapale mocovych ciest taky zvlastny pocit, ale priamo pri malej potrebe. Testy na bakterie boli negativne, trva mi to dva roky. No nie je bolest ani palenie. Iba akoby som mala mocovu ruru zuzenu... kto vie.. ale pri nachladeni to citim vyraznejsie.