Saty a prsia

Príspevok v téme: Saty a prsia
Anabelll

Ahojte mam problem ktory sa vam asi bude zdat hlupy. O tyzden idem na ples a chcem si dat saty ktore som si kupila davnejsie no este som ich nemala na sebe. Su dost miniaturne a obtiahnute. Problem je, ze odkedy som si ich kupila zvacsili sa mi prsia a teray mi tie saty tak dobre nesedia. Neviete o niecom co by ich aspon kratkodobo tmensilo, splaslo. Chystam sa drzat tytdnovu hladovku, myslite ze to pomoze? Hocico aby to nevyzeralo tak vyzyvavo ako to vyzera teraz. Dakujem za kazdu radu.

Astor

lionesssssss: ak mala ta zena 5ky a ostatné telo bolo ,,anorektickeho typu" tak to je uz blbe, ale ak ma baba priemernu postavu a prirodzene vacsie prsia tak na to nevidim nic na smiech..

xy:)

zober si ine saty, je to lepsie ako by si sa mala citit neprijemne, miniaturne saty s vyzyvavym dekoltom by som si dala maximalne na nejake rande a nie na ples.

lionesssssss

astror :)))) to si ty myslíš, že od závisti... :)))

tiež sme pred pár týždňami na plese videli jednu takú, a poviem, ti čumeli sme o dušu, al ezávisť to rozhodne nebola :D

Astor

neviem preco by si si ich mala zmensovat!!? aj ja mam tiez velke prsia (4-ky)a mam len 19r. a ked som sla na ples, ci na stuzkovu.. bola som na to vzdy hrda a ostatne len cumeli od zavisti. kup si len nejaky diskretny korzet - pod spolocenske saty, aby ti v tych satach pekne drzali, popripade pri zabave nic nevypadlo :D a mozes vyrazit! :)

lionesssssss

s týždňovou hladovkou skončíš akurát tak v nemocnici a nie na plese... mala si si kúpiť druhé šaty, s týmto už neurobíš nič...

alebo si kúp nejaké bolerko alebo niečo čo ti zakryje výstrih