Zdravé chudnutie

harmonia

Karabinka: tak uvediem ti príklad vitariánov , ktorí jedia len surovú stravu prevažne ovocie (mňa sa to netýka) z ovocia prímu 8500kj + denne čo je dosť... a majú krásnu štíhlu postavu aj bez športu... a teraz skús príjmuť 8500kj+ z tyčiniek hmmm to asi nebude "sexy" postava :) a tyčinky sú umelé a ničia zdravie samá umelina , ale ovocie je z prírody...

veronika1211

asi to bude v tom, ze je to ovocie. ovocie vseobecne ma v sebe vela cukru a tym padom aj energie, ale urcite lepsie a pomaly a dlho ucinkujucej ako rozne sladkosti.

Karabinka

Harmonia viem o com je chudnutie..ale myslela som že nechapem ako je mozne ze ma jablko tak velku energeticku hodnotu ked sa sklada prevazne iba z vody..ktora ziadnu EH nema! a predsa tu energiu ci uz z jablka alebo tycinky musis spotrebovat aby sa neulozila tam kde nechceme nie?

koalka

OK, stránku dávam do záložiek a zajtra si pozriem. A keď sa mi to bude pozdávať, tak sa k Vám pridávam :)

Sandrush

Koalka rano si pozri...ja prispejem jedálniček a uvidiš ako to funguje...akurat pripominam že zajtra nebude uplne ukažkový lebo mam v robote orazený listok na obed a je to koláč ale zvyšok bude dobrý :-)