len intímny vzťah

Príspevok v téme: len intímny vzťah
laskonka12

Ahojte,
chcela by som vedieť, či niekto z vás má skúsenosti s len intímnym vzťahom? Ako to u vás prebiehalo, prebieha, či je vôbec možné nájsť niekoho rozumného, kto by to pochopil a praktizoval? Som už rok bez chlapa, nechcem momentálne vzťah, jednak som nikoho normálneho nestretla a jednak naň nemám ani chuť ani čas, ale sex mi chýba..Nechcem sa vyspať s prvým, ktorého stretnem na diskotéke. Viem, že to niektorí ľudia riešia takto, len sa k tomu otvorene nepriznávajú. Tak som zvedavá, či sa takto anonymne niekto nájde. Vo mne sa to dosť bije, či áno, či nie a neviem ako to poriešim. Mala som len jedného sexuálneho partnera, takže nie som žiadna šľapka, ani dieťa, tak si prosím blbé reči odpustite. ďakujem

LETICIA

davi, nie nemam ten pocit, nepozera na mna len ako kus masa, to by som ja skor o sebe povedala, normalne chodime aj po verejnosti, kavicky a tak, len to neberieme vazne, len teraz sa mi trosku zda, ze by chcel nieco zacat.

davi

leticia, nemáš pocit, že zrádzaš seba, keď kvôli uspokojeniu vlastnej sexuálnej potreby dovolíš, aby sa ten muž pozeral na Teba - a nielen pozeral - ako na kus mäsa? Možno len samu seba presviedčaš, že takto je to dobre, ale niekde v kútiku duše... Si žena, a preto si myslím, že to takto dlho nevydržíš - ponúkať sa v štýle - môžeš ma mať, a ani sa nemusíš snažiť. Ženu robí ženou skôr opačné zmýšľanie - mňa nemôže mať len tak hocikto, a ešte bez boja ...

macka26

laskonka... vacsinou maju muzi problem najst si zenu cisto na intimny vztah, ktory oni beru ako sex... zena sa zamiluje atd... ak ty si s tym vyrovnana ze chces len sex, myslim ze takeho najdes urcite...

LETICIA

davi, podla mna sex je potreba necitim sa na milovanie s muzom ktoreho milujem a zatial ani nechcem milovat nikoho, tak mi to vyhovuje, nikto ma neobtazuje, nikomu nevisim na krku ani nikto mne, neziarli nekontroluje som slobodna, ale zase druha strana je slobodna, neboj sa nikdy so zenatym by som nic nemala, priathuje ma a nevidim natom nic zle, nech kazdy robi ako uzna za vhodne, asi si taka osoba, ze jeden a to manzel a dost.

davi

laskonka, nechceš nikoho zneužiť a tlačiť kaleráby do hlavy ... ale robíš to týmto rozhodnutím sama sebe. Vieš si predstaviť, že dovolíš, aby tie najdôvernejšie chvíle s Tebou prežíval muž, ktorého ani nebudeš milovať? Budeš klamať jeho i seba - človek milovaním vyjadruje to, čo cíti v srdci - a vy si budete týmto spôsobom klamať do očí. Raz si to budeš vyčítať...

aricielka

ludia sa spamatajte!!VED NIE SME ZVERY!!chcete si len uspokojovat vase pudy..a kde je srdce a duša??ci to u vas uz nema ziadne hodnoty??

skajka

Ahoj,
ja presne tento druh vzťahu praktizujem už rok. Úprimne povedané, nachádzam sa v štádiu, kedy ma to už nebaví.Chcem už rodinu a deti, ale on nechce o tom ani počuť.A to má 41 nemá deti ani nieje ženatý. Takže asi nie je normálny.
Chcem Ti poradiť,v tvojom veku by som do toho určite išla, ale v hlave si musíš nastaviť, že je to na dobu určitú,aby si sa nezamilovala a potom sa netrápila.

LETICIA

je to normalne, rok som bez vztahu a tak mi to vyhovuje, nikto ma neomedzuje, nevisi mi na krku, neobtazuje, nevyvolava, skocime i na kavu ked mame viac casi, prejst, bazee, cize spolocne si uzivame chvile a nieje to ziaden zenaty, lebo so zenatym by som nikdy nic nemala a nieje to len kamos, velmi ma pritahuje ako muz s kamosom by som to nedokazala, uplmne inac pozeram na neho a na kamosov. a nechapem tu vety ako to moze niekto dokazat? mas z niecoho komplex? laskonka ke nechce vztah a mas len potrebu, tak potom co sa pytas? radsej takto, len si davajte bacha ako si robit sam niekde v sprche ;)

nikola_M05

ahojte :) neviem ale mne tiež strašne chyba sex,priatela nemam,ale je jeden chalan sktorym mam iba intímny vztach,druheho tažko odmietnem,neviem čim to je,asi aj tym to je že som strasne nadrzana.aj keby som chcela mať za priatela toho sktorym mavam intimny vztach,on je taky čudny.niekedy si myslim ze ma iba vyuziva na sex a podobne.vela ludi mi hovori ze ho nemam riesit ale bojim sa že je už dost neskoro.bojim sa ze som sa do neho zalubila..aj ked uz som snim davno nebola,nemam problem byt s inym.asi by aj bolo najlepsie keby som ho neriesila a dala by som sa do kopy z druhym aby sa na neho radcej zabudla.aj ked viem ze to bude tazke skusim to a uvidim co bude.. vy si otom co myslite? dakujem :))