Ukradli mi mobil :( Da sa nájsť??

000nastenka

lost- práveže nemá kamerový systém :( už aj to sme rieśili aj s čašníčkou sme sa bavili, ešte v ten deń.. a povedala že nevidela nikoho.. len si tiež pamatala tých dvoch .. že tam boli a kde sedeli.. inak nič ..:(

lost

000nastenka
je ta cukraren monitorovana kamerovym systemom ?

ps: neverili by ste ako lahko by vas sikovny zlodej okradol, aj z vacku jeansov ;)
tak netreba ju ukamenovat za to :)

skusil by som sa spytat casnicky, ci niekoho nevidela
a na koho mate podozrenie ?

000nastenka

o tom pochybujem, my do tej cukrárne chodíme pomerne často a čašníčky sú v pohode, milé..normálne.. a vždy sme sa pozerali keď niečo brala, lebo sa opýtala či to môže zobrať.Ja vravím, my vieme kto to bol.. Ako nepoznáme ich osobne, ale boli nám podozriví v tej cukrárni, keď si tam sadli, a po 15 min hneď odišli..

000nastenka

neviem ale povedali mi že sa dá najsť pokial ho niekto zapne.. tak uvidím.. a hej sedeli sme pri stole.. možno sme sa na chvílu nejak zakecali, alebo sme si dali pusu.. a mobil vtedy zmizol.. :(( je to teda sila už dnešní ludia :(

dobra vila

Ako si mohla stratit mobil v cukrarni, ked si po cely cas sedela pri stole kde si ho mala? :-O. To je uz vazne sila...pomaly cloveku ukradnu uz aj hlavu, ked na moment ujde pozornosti... Drzim palce, ale tiez si myslim, ze sa ti na to vykaslu :(. Policajti su... no vies...musis apelovat...ak nebudu odozvy, skusaj znova (ked ti teda pisu, ze by sa mal dat najst, ja ozaj netusim :( ).

000nastenka

veď ale sedeli sme pri stole.. keby som bola mimo stola nepoviem.. ale boli sme pri stole.. a počula som aj od ľudí že polícia dokáže nájsť mobil, pokial ho ten dotyčný zapne..

lionesssssss

mobil v cukrárni na stole... mi rozum nad týmto stojí... :(((

no, bohužiaľ, ten mobil už isto nenájdeš, a ani polícia ho nenájde...

000nastenka

lost- no s priatelom sme sedeli normálne pri stole v cukrárni.. mala som ho na stole.. pri tácke s čajom.. a neviem asi keď sme si dali nejakú pusu, alebo sme sa zakecali a nevšimli sme si niećo také, tak vtedy ho ukradli.. a aj máme podozrenie kto to bol, ibaže načo mi to je keď ich nenájdeme..