Psychické problémy, láska, alkohol, samota

Príspevok v téme: Psychické problémy, láska, alkohol, samota
friedman

Mam 20 a študejem na Vysokej škole. Kým som chodil na strednú bolo všetko v poriadku,nikdy som sa nenudil, škola ma bavila, mal som dobrých priateľov, samozrejme v piatok a cez víkend bary a diskotéky.Mal som aj priateľku, vzťah na dialku 400 km, ale skoro každý vikend sme boli spolu a bolo nám fajn.Síce jej začal časom vadiť alkohol, lebo aj jej otec je alkoholik a majú s ním vážne problemy.Samozrejme boli aj problémy, keď som to v baroch prehnal a robil prúsery, ale stále a to nejak vyriešilo.
Cez leto bola u mňa 2 mesiace, zo začiatku fajn, ale časom som začal robiť hlúposti, začalo mi to pripadať ako stereotyp, hádali sme sa, našla mi sms, kde som si písal i inými dievčatami, dokonca som ju aj podviedol a doteraz neviem pochopiť.Prečo som to urobil. Keď boli problémy väčšie, skúsil som si podrezať žily, ale to som viac menej len strašil. V jedeni sme sa rozišli, verila, že sa zmením a budem o ňu bojovať, ale ja som bol lenivý, začal som chodiť na VŠ veľa učenia a tak. Kamaráti sa mi rozpŕchli, nových na škole nemám.Samozrejme do mesta chodím ako predtým, len to už je taký stereotyp, ožrať sa a ísť domov.
. Je to ako začarovaný kruh. Začínam mať depresie, nič sa mi nechce, som úplne na dne, rozmýšľal aj nad samovraždou, ale to som chcel asi . Po par mesiacoch som sa s ňou stretol na jednej akcii v jednom meste, neubránil som sa slzám, keď som ju videl, chcel som byť s ňou aspon jeden deň,ale ona už má priateľa, viem, že ma stále ľubí, ale keď som vedel, že pôjde prec, strašne som sa opil a ten jej frajer prišiel po ňu autom, chcel som ho zmlátit, ale nejak ma odtiahli na vlak, potm mam okno, zle som vystúpil, motol osm sa v nejakom meste, stratil som mobil a foťák, no proste strašne.A myslím, že toto už bol vrchol, hambím sa, čo som urobil a neviem ako ďalej, ako to všetko vyriešiť, poradte mi prosím, lebo ja to sám nezvládnem.Rozmýšľam nad tým, že kontaktujem psychológa