Lexaurin

Príspevok v téme: Lexaurin
dlink

Chcel by som sa spytat, ci je dobre si dat lexaurin pred ustnou skuskou. Trpim dost velkym stresom a uzkostami, ked mam takto vystupovat pred ludmi - len sa bojim, ze to nejak ovplivni moju schopnost mysliet (aj ked prehnany stres to ovplivnuje tiez a to v dost znacnej miere). Prosim poradte, tato skuska je pre mna dost dolezita!

Kýčera

Jozkos 61, je tu ešte jedna téma Lexaurín, presťahuj sa tam, napíš viac o svojom zdravotnom stave, skúsim Ti pomôcť, ak budem vedieť.

jozkos61

Prosimvas pomohol tu niekomu lexaurin s uzkostnych stavov vobec ??

RNG prosim mozete mi napisat sukromnu spravu ? mne to nejak nejde vas kontaktovat dakujem

ondris

čítajte múdre knihy, dobrých autorov a učte sa čo najviac dokážete, vždy a všade.
zahodte nový čas, plusku, markízu, jojku a iné práčky mozgov a hneď sa vám bude žit lepšie.
hold zdravý rozum!!

papa

cajka

fu, k tomuto som sa dostala az teraz zial.. ja beriem lexaurin vyse roka tak pol tabletky ale ked bolo zle vela stresu dala som si aj tri naraz. teraz som bez neho uz druhy den a je mi neznesitene mam hrozny strach ale taky smrtelny, potim sa a nemozem jest . kamarat mi dal neurol vraj ma z toho dostane ale vobec nic. ked som si precitala Vase prispevky tak som pochopila ze som zavisla a ze to bola velka hlupost ho jest. nikdy mi ho doktorka nedavala mala som ho od kamarata . neviem co teraz kde ho zohnat vobec neviem co dalej

gadgetka_478

ahojte, ja si dávam lexaurin pred stomatologickým vyšetrením a teda jedna tabletka so mnou vôbec nič nerobí... tak neviem, či som taká odolná alebo sú to len slabé lentilky...

eva512

ahoj, ja uzivam lexuarin skor na spanie, hoci som ho mala tiez predpisany na upokojenie... strasne sa mi chce spat po nom, tak si ho davam na noc, ked sa potrebujem poriadne vyspat, ked ma caka tazky den, ci skuska... vzdy 1/2 tablety. osobne by som si ho pred skuskou nedala, tento rok ma sice cakaju statnice, to zas bude... ale zaspat pocas cakania na odpoved nechcem :D takze asi neriskuj..
a neboj sa, keby si vedel, kolkokrat som sa ja kvoli sresu pred ludmi strapnila, smial by si sa zo mna :D je to normalna vec

jajaa

Čo sa týka lexaurinu, užívam ho keď mám horšie obdobie a riadne nervy až mi je doplaču. Buď polku alebo celý. Jednu dobu som ho užívala na predpis pravidelne cca 2 mesiace, už sa presne nepamätám, 1,5 tbl denne. Potom som ho zrazu vysadila a triasli sa mi trochu ruky a mala som taký nepríjemný pocit, proste absťák, ale dalo sa to vydržať. Keď len raz za čas si dávam, tak nepociťujem nič také, len ma ukľudní, ale neomámi. Na každého však lieky pôsobia inak, preto si nasebe dopredu odskúšaj jeho účinky. A ano, nemá sa pravidelne užívať dlhodobo, lebo je dosť návykový. Zaujímavé je, že mňa osobne viac ,,omámila" tabletka magnézia ako lexaurin, ale môže to byť tým, že magnézium znižuje tlak a ja ho mám beztak nízky.

Tiferet

ja ho užívam viac-menej často.. cca v mesiaci 14 dní a to už zopár rokov.. neviem kto tu písal, že je návykoví, ale len pre tých, je to riziko, čo majú sklon, rýchlo si navyknúť na lieky, alkohol a tď.. ja ho beriem pred spaním a len málo kedy, aby som uvoľnila ,,stres,, napätie,, .. ak si dáš 1,5 ničoho sa nemusíš báť, aj keď nemáš skúsenosť.. 3-jku by som ešte, na tvojom mieste nebrala.. áno uvoľni ťa, ale nie som si istá že až na toľko ako by si chcel.. skús to poriešiť aj vo svojej hlave.. (lexaurin nerobí kúzla)

skusky

Moj syn mal cez zimny semester pred skuskamy totalny strach,bol to prvy semester a prezival ho dost emocionalne.Dostal sa do fazy busenia srdca a strachu zo skusok /bolo ich 14/,skoncil na urgente s Lexaurinom a Concorom.Hned po prvej davke bol akoby riadne staty.Povedal si,ze nikdy viac to neuzije,oddychoval pri sporte a knihach,skusky spravil celkom uspesne a naozaj zistil,ze nema vyznam sa stresovat pre nieco,co nebude o pol roka platit.Ved su to naozaj iba skusky,netreba mat áčka,na znamky sa vas nikto pri pohovoroch do zamestnania nepyta,tak sa,decka,prosim vas,setrite.A hlavne neberte ani ziadne ine povzbudzujuce ,,prostriedky".Lebo vsetko vas v buducnosti dobehne.Drzim vsetkym studentom palce.

leaaa

Ahoj daj si hodinu pred skuskou normalne lexaurin budes mysliet rovnako uzkost ti to stiahne...nemaj strach...neurol,xanax,lexaurin je to to iste ja mam neurol na uzkosti obcas si ho dam hodinu pred udalostou a dobre som schopna rozmyslat a koncentrovat sa na co treba keby som si ho nedala mala by som uzkost a moje myslenie by bolo zamerane na uzkost ..takze tak tristvrt hodinu ,alebo hodinu pred si ho daj