Krv v stolici

Príspevok v téme: Krv v stolici
000nastenka

Teraz ráno ako som bola na záchode, som mala krv v stolici.. Teda na toaletnom papieri.Najprv som si myslela že mi začína menzes, ale to nemôže byť, lebo ešte ho vôbec nemám dostať, a tá krv bola v zadnej časti teda tam kde sa dostáva von stolica :( mala som to teraz prvý krát, čo to môže byť?

kosa

su testy na krv v stolici a na povod krvi v stolici.

clovek ma hemoroidi, alebo rakovina v cinnom stadiju.

krv v stolici moze byt aj prejavom ocistovania.

nie je dovod na paniku.

ufff

mam cosi podobne. Po silnej chripke a anibiotikach ma zacalo najskor stipat a po mesiaci uz az bolet a aj dost naduvat. Stolicu mam pravidelnu bezproblemovu aj dva krat do dna. Dva krat po sebe krvava stopa na papieri a slaby zapachajuci vytok. Hladam odvahu ist k lekarovi.

dodorka

ahoj, kym ta tam dole nic neboli tak je to viac menej neskodne a nic vazne, horsie je to pri bolestiach, ja som mala strasne bolesti vzdy po, a casto sa my stavalo ze neskor aj pocas dna ma tie bolesti chytili, pripisovala som to hemeroidom, navstivila som specialistu v Ba s tym ze ich chcem teda odstranit a on my zistil trhlinu asi centimeter od konecnika velku asi 0,8 cm a 0,6 cm, laserovou operaciou za 5 minut som mala po bolestiach :) ale aj on ma upozornoval ze to nieje pravdepodobne trvale vyriesene a mal pravdu pol roka preslo a zacina to znova :( citim znova ze tam je trhlinka, ale zatial znesitelna :)

bazalka

Keď máš tvrdšiu stolicu, tak sa to môže stať. Asi ti praskla žilka, alebo si si poranila tvrdou stolicou črevo. Ja som to tiež jedno obdobie mávala častejšie, teraz len zriedka. Pokiaľ je to len na papieri, tak je to o.k.

Deniska09807

ahojte, chcem sa spýtať, je to možno asi šiesty krát,(nie za sebou, ale za casove obdobie zhruba 5 mesiacov)čo som si na papiery našla krv. Červenkastu, ako keby iba presakovala, väčšinou to bola tvrdšia stolica. Neviete z čoho to može byť? Nejedla som ani nič ostré..

hemko

aj mne sa to stavalo, ze som mal na toaletnom krv raz som mal aj v mise. V tom obdobi ma aj velmi svrbel konecnik a aj casto mokval. Pripisoval som to hemoroidom no lekara som nenavstivil. Skusal som potom masticky aj cipky. Teraz uz nekrvacam nenajdem si na toaletnom krv uz len sporadicky niekedy. Teraz ma uz ani konecnik nesvrbi, ale viem, ze na konecniku nieco mam lebo ked sa kupem tak si nahmatam, ze to tam mam vselijake hrbolate, ale nesvrbi a ani to nemokva ako niekedy. No neviem ci to s tym suvisi ci nie, ale ked mam stolicu tak musim pouzit vela toaletneho papiera kym sa dôkladne utriem. Utieram a utieram a stale mam na toaletnom papieri stolicu. Ak sa Ti to zopakuje ta krv este raz tak radsej navstiv lekara a bude dobre.

000nastenka

bola to normálna červená čerstvá krv, ale mám pocit, že to bolo skor na papieri ako v stolici.. ale aj tak je to divné :/