Krém Jolen na chlpky

Di1705

Urcite by som si na tvar nedavala peroxid zmiesany s melirovacim praskom. Osobne som to vyskusala najskor na ruke a chlpy sa sice staly neviditelnymi ale aj pokozka sa mi sfarbila do biela. Radsej by som skusila moznost kremu jolen sice je drahsi ale nema taketo ucinky ako v tomto pripade☺

melikko

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

JOLEN-Slovakia

Facebook: JOLEN Slovakia
web: www.jolen-slovakia.eu
mail: johana.takacova@gmail.com

Krém odfarbuje naozaj prirodzene, nedráždi pokožku. :) V ponuke viacero druhov (klasický, s aloe vera, gold). + aj iná kozmetika značky Jolen.

ibed

Ahojte, chcem ,,oživiť,, túto tému, a opýtať sa či naozaj tento spomínaný krém na chĺpky naozaj funguje, a poprípade aj ako dlho vydrží takýto efekt, chcem si ho objednať z netu, mate s tým nejaké skúsenosti ?

tinka 001

Dobrý chcem sa opýtať že, ked si dám ten peroxid aj s tým melirovacim práškom že či mi potom tie biele chlpky nebude ešte viac vidno kedže mám tmavšiu pokožku ? alebo ako to mám použiť ?

Dada456

Krem Jolen odporucam, je naozaj perfektny. Najprv som mala velke obavy, bala som sa ze chlpky neprirodzene zozltnu, alebo ich bude este viac vidno. Tak isto som sa obavala zosvetlenej pokozky ci zacervenaniu. No nakoniec som nabrala odvahu a bola som velmi prekvapena a stastna ked som zbadala vysledok. Chlpky sa stali neviditelnymi, uplne zosvetleli, zjemneli a pokozke sa nic nestalo. Predtym som si avsak robila pre istotu test citlivosti na tento krem na predlakti.

Ak mate problem s chlpkami urcite nevahajte. Problem je vyrieseny :)

tatiana892

prosím pomôžte mi. Od nervov som si oholila jednu ruku pretože som mala veľké chlpky a teraz preklínam deň, kedy som to urobila. Prosím, bude to naozaj také hrozne?? Ja si tu ruku nechcem holiť každý týždeň, mala so mju nechať na pokoji. Bože som sprostá. Poraďte mi.