penis

772.fest

Ahoj mozte mi poradit?????..Je to blbe..ked pojdem do lekarne si kupit ten Canesten a pritom mam 15 rokow len???? Wiete neppotrebujem aby sa na mna pozerala da predawacka,ze naco to chcem !!! Dakujuem poradte mi plis.

robko

prenasas si kvasinky stale s babou, pripadne za neustale nakazujes. lam by si sa liecit, aj canesten pomoze, a kocka sup ku gynekologovi, tiez liecit.
inac to budes mat stale........

bubáčik

No tak dlho zatiaľ ešte nie,ale hned ako sa mu to objavilo použil ten Canesten.Kúpiš to normálne v lekárni,nie je to na predpis, stojí to nejakých 80 sk.

norbet

hm ja len chcem vedeit ci sa to neda nejako prenasat chcem ist za doktorom a je to znamy vyzeralo by to blbo predsa len aj ked na to doktori su ...vola sa to canesten ...dostat to volne v lekarni ci na predpis?jemu sa to ako dlho objavovalo ?mne asi pol roka uz

tinka22

Hej tak mi aspoň hovoril, neskúmala som to :-))))) A ja som kvôli tomu volala aj s mojím gynekológom a on mi povedal, aby si kupil ten Canesten krém.

norbet

no je to casto halvne po pohlavnom styku ....co sa tyka toho zapalu je to mozne lebo ma problemy s kozou ...a bola na vysetreni a nasli je nejaky zapal v krvi takze je to mozne ...ako sa to prejavovalu jemu??boli to take mikro akokeby vyrazky na povrchu zaluda ktore sa casom stratili ...?

bubačik

podľa opisu sa mi zdá, že je to ono lebo o tomto priateľovom probléme som vedela.Ale ak sa ti to objavuje po pohlavnom styku, tak to môže byť aj od baby.Môže mať nejaký zápal a ty si to mohol od nej chytiť. Neviem o tom, že by to bola kožná choroba. Skús ten krém, fakt mu pomohol