dobra v posteli?

divotvorna

kvaki to si vystihla, vašk aj ja som sa najprv zamyslela, či eklhaft náhodou nie je žena, lebo k mužovi sa mi taký názor ťažko pripája, ale tak treba dôverovať, že?

divotvorna

eklhaft, klobúk dolu. Veľmi pekne napísané a dúfam, že naozaj aj tak myslené. Bodaj by Vás bolo viac, takých fajn mužov.

eklhaft

Zena je dobra v posteli ked ju milujes . Nezalezi na tom ako sa miluje ,ale ako sa sprava v posteli k partnerovi , moze byt chladna ,dobre sulozit ,ale ked sa potom postavy a odijde domov ,tak mam po celom zazitku zo sexu. Naopak sa mozme krasne maznat a ked zaspavame v spolocnom naruci , ide o najkrajsi sex a pritom ku styku ani nemusi prijst.......

sweater

sipka nechapem ako tu my mame vediet ci to mysli uprimne alebo nie :-), fakt dobry zart typu, dneska som mal dobry obed, a teraz mi povedzte bol vazne dobry? ci si len chcem splhnut u pohladnej servirky? hmm? tazka otazka...

miauu

halooo:
:DD jak som sa zasmiala xD
je fakt ze mataBB, nemusis po vsetkych hned stekat za to ze to tebe nikto nepovedal..

halooo

@ mataBB

Odkedy sa zapájaš do verejnej diskusie alebo fóra mala by si počítať s tým že sa do teba môže starať a komentovať hocikto ;) ak s tým máš problém stačí sa odhlásiť z webu.
Netvrdím že som inteligent, to ja zhodnotiť nemôžem.
Ja len nechápem, keď raz niekto napíše že „viac sa nevyjadrujem“ a stále musí niečo komentovať, prečo vlastne klame sám seba ?
A to že sa nevyjadruješ k mojim príspevkom; už si sa vyjadrila k druhému.