Sex bez orgazmu-muz

Príspevok v téme: Sex bez orgazmu-muz
radka28

Dobrý večer, mám problém. Partnera milujem, veľmi, ale sex s ním je zvláštny. Aj keď je vrušený a ja viem, že ma chce...aj keď dôjde k styku, tak on neejakuluje. Neviem, kde je problém...som z toho neistá, ničí mi to sebavedomie a trápi ma, že on si to neužije tak ako ja...Máte niekto s takým niečím skúsenosť?

didi147

radka, aj ja som v to dufala ... teraz som rada, ze sa dokazal uvolnit a prehovorit na to, aby som to vyskusala rukou.

radka28

didi: takže to chápeš...trvá to 6 rokov?...my sme spolu rok a ja som stále nejak dúfala, že časom sa to poddá... :(

janekMY: dík za "radu" ale ja chcem deti s ním a nie s nejakým zajkom.

didi147

radka, moj partner ma ten isty problem, uz je to siesty rok co sme spolu. s rukou to ide, aj to mozno posledny rok... ako keby mal v sebe nejaky blok, alebo sa hambil. tiez ma to trapi, k lekarovi nechce ist.

janekMY33

tak to sa obavas opravnene ale ja by som ty poradil takto kim si mlada tak si uzivaj seskutocny sex s terajsim partnerom a ked casom budes chciet mat deti tak si najdes neakeho kralicka co sa vystrieka za minutu a budes mat dety?

rebellin

Buď v pohode, tvoj priateľ o nič neprichádza, aj ja mám z toho veľa aj keď to vyvrcholenie nie vždy príde, už iba to, keď vidím že priateľke je dobre je fantastické.

radka28

rebellin: dakujem, aspon viem, ze to nie je neobvykle, ale aj tak...Tebe je tiez lepsie, ked je ona "spokojna", takze si vies predstavit ako sa ja citim, ked on nie a nie...bola by som rada, keby aj on z toho mal tolko ako ja.

rebellin

Nič si z toho nerob, mne sa to stalo už mnoho razy. A vôbec mi to nevadí. Skrátka chcem sa čo najdlhšie milovať tak na to nemyslím nejak intenzívne až sa nakoniec ten môj orgazmus zablokuje. Milovať sa síce môžem ďalej ale viem že som to prepískol a vrchol už nedosiahnem. Je mi to však jedno, pre mňa je najdôležitejšie že partnerka mala vyvrcholení viac.Ten môj nepovažujem za až taký dôležitý.

radka28

ver mi...ja mu nikdy nepoviem dosť...niekedy ma "poteší" aj dvakrát, ale on nič. Doprajem mu aj orálny sex, som otvorená aj experimentom, venujem sa mu, pretože ma to trápi...snažím sa a on tvrdí, že je maximálne spokojný. Avšak mne tam chýba ten koniec. Plánujeme budúcnosť a ja sa bojím, že takto nebudeme môcť mať dieťatko.

AdamKrt

Ak Ta chces potesit, oddaluje orgazmus a ked uz mas dost a ukoncis to, on mozno neprotestuje. Alebo ho malo stimulujes a potrebuje to dlhsie.