Biele hrudky a žaluď.

Príspevok v téme: Biele hrudky a žaluď.
SamuelL

Ahojte mám 15 rokov, a na penise mám také biele hrudky.Našiel som tu, že to je na spodnej strane žalude, ale ja to mam aj pod žaludom na predkožke, teda na vnutornej strane predkožeky.Ešte jeden problem, neviem ci je s tymto spojeny, ale v tom mieste akokeby bola predkozka zuzena.Ide mi stiahnut v stoporenom stave tak do polky zalude, viac uz to bolí.Ako keby ma to nehchcelo psutit, a ak to aj nahodov pri vsetkej bolesti vyskusam, penis ma strasne boli.A zalud nie je tak volna ako by mala byt(pod zaludom), ale stiahnuta a po chvili zacne boliet.Pre vystvetlenie ako keby niekto pod zaludom drzal kusok lana, a tym mi to stahoval.

Este jedna otazocka, daju sa tie biele bodky odstranit canestenom, aspon z tej predkozky?Resp. ak to ma nejaky suvis s tym ze je ta prekozka v mieste tych bodiek zuzenejsia.
Dakujem,
Samo

SamuelL

No skúšal som vodou, ale nejde to.su to také malé bodky biele,a potom celý kruh biely a tam to mám zúžené.Skúšal som to umývať ale nejde to.Je to akoby veľmi silno zaschnuté, repsektíve tvrdé.
Čo s tým?

svako

biele hrudky su smegma, alebo hovorovo tvaroh spoza rafika :) tie normalne odstranis vodou...
to ze je predkozka zuzena sa vola fimoza, o nej + vsetky mozne riesenia sa docitas tu: www.zdravie.sk
vela zdaru...