Zapalene vyrazky

Príspevok v téme: Zapalene vyrazky
lucka963

ahojte ja som tu uz zakladala dost tem..trpim akne uz asi piaty rok a take je to vselijake raz horsie raz lepsie ale zacala som si zistovat vela veci ohladom toho a uz dlho sa obmedzujem v strave a pridavam rozne ine veci....konkretne: jem kazdy den aspon misu ovsenych vlociek s jogurtom, 1-2 jablka , pijem psyllium dvakrat denne, jem probiotika, vitamin A,C, zinok...denne vypijem 2 litre cistej vody a liter zeleneho alebo repikoveho caju......ale teraz nechapem co sa deje ale este asi tri dni dozadu som mala lavu polovicu tvare bez jednej vacsej vyrazky.iba take malinke.....a teraz tu mam 5 velkych zapalenych vyrazok a pritom nechapem lebo za posledne dva dni som zjedla asi 4 misy ovsenych vlociek s jogurtom,dost jablk ..vcera som mala zeleninove rizoto a zeleninovu polievku a predvcerom tiez nieco podobne..proste nic nezdrave (celkovo nejem nic slane,mastne,sladke obmedzujem)...a nechapem proste dnes som sa zobudila a zrazu jedna fakt ze velka hnisava vyrazka a pritom nechapem z coho :-( jedine co som este pridala ze som zacala pit acidko a za posledne dva dni som vypila asi pollitra ale ved acidko by mi skor malo pomoct ne? ved akne suvisi s travenim a teraz neviem co si mam o tom mysliet...trochu som vahala pretoze obsahuje aj mlieko a mlieko zhorsuje akne ale myslela som zea cidko pomoze.....neviete mi niekto povedat z coho to moze byt ked prave teraz sa mi to takto rapidne zhorsilo ked som tu stravu este zlepsila??

Zelezo

Dobry den.chcem sa spytat ..na nohe uz mam asi 6tyzdnov nieco ako vyrazka.vobec nemizne neviem co to moze byt...kozna povedala ze to nieje istipnutie ze nieje stopa po ustipnuti vobec to neboli..ale nemizne viete mi.poradit ci mam ist k druhej koznej?alebo netreba riesit..

siisik

ja mam zase pre hoormony zlu pleeeet .. po vysadeni HAK mam ich dvojnasobne viac .. a nemozem uzivat tieto tabletke pr eine zdravotne tazkosti .. neviem ci sa toho raz zbaviim raz a anavzdy uz neviem co si pocat :( Zbavil s auz niekto akneeee pre hormony ?? ANI NEVIEM AKO MNE ZIADNA MASTICK ANEPOMAHA OD 15CTICH JE TO V PPPPPPP..... a mam 24 jedine HAK je to normalne ?? :( :(

dobravilaamalka

strava nie je vsetko mozno ti nerobi dobre prave kozmetika co pouzivas, ja som mala rovnake problemy kym som nepresla na prirodnu kozmetiku odvtedy mam ovela krajsiu plet a to sa neda ani porovnat osobne pouzivam kozmetiku happy skin je to prirodna kozmetika a velmi ju mam rada maju naozaj rozne produkty a na vsetko aj na kozne ochorenia od akne po ekzem na akne maju dobre mydlo eben s aktivnym uhlim a vodicku ardent je to novinka ale ovela lepsia vodicka ako vodicka jade ktoru ponukali predtym, tu vodicku ardent mozes pouzivat aj ako odlicovac, a je to presne na aknoznu plet, tie vyrobky urychlia cely proces vyrazok a rychlejsie miznu a vzdy mas menej a menej podla mna vyskusaj :)

denni

sice ja som nikdy nemala nejaku vaznu formu akbe ani velke vyrazky. ale sudocrem z lekarne mi velmi pomaha na zlepsenie pleti a nemam ju ani zapalenu. pouzivam to na noc a rano si len tvar oplachnem a pouzijem la roche possay. - -odkaz odstránený-

janka08375014683

Mne na vyrazky pomaha obyčajná miclearna voda. nehovorím, že robí zázraky, ale vždy, keď sa vyhadzem viac, ako obyčajne (pred menštruáciou, po dlhom cestovaní, zmena prostredia, nadmerný stres) tak mi vráti pleť do ako takého normálu. Mám 20 a problém s akné od 14tich .. nič hrozné alebo desivé, ale ešte sa mi asi od tejto doby nestalo, ze by som mala čistú pleť bez jedinej vyrazky ani raz. zmierila som sa s tým a ani už nehľadám zázrak, po ktorom budem mat bezchybnú pleť. Ale keď je to ozaj zlé a nadmerné, miclearna voda vždy pomôže.

RNG

Mne na hnisave rany, vyrazky a podobne pomaha husta zmes jemneho praskoveho cukru, kokosoveho oleja a s par kvapkami praveho citridicalu.
Inac sa mi rany ako cukrovkarovi DM-2 hoja a hnisaju do nekonecna. Ani len stipance po komaroch sa mi nechu hojit inac.
S pouzitim tejto zmesi po nich nezostavaju stopy, ako "kratery" a jazvy. Pracuje to dokonca aj na cerstvych jazvach, ktore podkozne hoji.

Tony00

Rada pre kazdeho koho trapia vyrazky na cele .
Uzival som Zineryt,Duac gel ,antibiotika ,Bioderma global ,sirove mydllo ,cistenie rano a vecer no nic viac ako 3 dni nepomahalo.
Riesenie : kupit v lekarni vitamin D a Zinkorot .Ziadne cistenie ,ziadne kremy len to. Od piatich dni je po vasom probleme ,ktory ma trapil viac ako rok.

Mima999

Ja mam na brade zapalenu vyrazku v strede je ako keby hnis a okolo je cervene velmi to boli a vsetci sa mi smeju prosim poradte cim to mam natierat alebo mi prosim povedzte za aky cas to zmizne
DAKUJEM VAM VELMI PEKNE