RUCA SA MI VZTAH S FRAJERKOV,POMOZTE MI, CHCEM HO ZACHRANIT!

Príspevok v téme: RUCA SA MI VZTAH S FRAJERKOV,POMOZTE MI, CHCEM HO ZACHRANIT!
abcd

Ludia,ruca sa mi vztah.Sme spolu nieco vyse polroka a prislo obdobie,ktore sa da nazvat obdobim neistoty.Najprv ja som stale zacal premyslat,ci moje dievca lubim,potom ona zacala.A tak to je do teraz.Obidvaja sme citovo vychladli.Ked myslime,na rozhod,emotyvne to s nami nehadze.V nasom vztahu bolo vela "TUTU-MUTU" a aj to,ze sme sa videli,a vlastne aj vidime kazdy den.Myslite si ,ze sme urobili chybu,ze sme zacali,tak vsetko telesne prezivat,ze kvoli tomu citi vychladli,alebo je to kvoli tomu,ze sa vidime kazdy den,Alebo to,ze nieco take to vo vztahu musi prist a musi sa to prekonat.Alebo nieco ine.PROSIM POMOZTE NAM!!!

katarína

podla mna by vam urcite pomohlo keby ste sa nestretavali kazdy den ale napr. len cez vikendy, budete si urcite vzacnejsi

Aalex

Ked to tu tolko rozoberáš, tak zrejme Ti na tom vztahu záleži, neviem čo tým myslíš - citovo vychladli. Nemáš ju už rád, alebo ide len to "tutu-mutu"
Ak sa ste spolu pol roka a vidíte sa každý deň, je jasné že to nebude rovnaké ako prvé dva týždne. Skúste si dat pauzu,akú dlhu? Na to sa nedá odpovedať číslom. Dovtedy, kým Ti nezačne chýbať natoľko, že už nebudeš citovo vychladnutý. Veľa štastia. Držím palce

zenska

skuste si vztah spestrovat nejakym sposobom napr.chodte do cukrarne a krmne sa navzajom,chodte do kina a nezne sa seba dotykajte,milujte sa na uplne neznamom mieste,napr na chate u znameho,kup jej ruzu len tak,skuste nieco pre svoj vztah vymyslat.ak ani to nezaberie,asi to nestoji za vazny vztah.

mijka

tak o čom pišeš potom, sám si si znova odpovedal...nechceš sa rozísť, to znamená, že ju lúbiš, aj ked to tak možno momentálne necítiš. krízy vo vzťahu prichádzajú a odchádzajú...nie je prvá ani posledná kríza.

lola3

Podla mna taka pauza pomaha iba v tom pripade ze sa druha polovicka na nieco nastve ci uz je to nejake malickost alebo velka vec ... ale v tom pripade ako pises ze ste citovo vychladli ta pauza nepomoze...mne teda nepomaha...skor by som povedala ze uz ani neviem jak partner vyzera...a vôbec nanho nemyslim a riesenie:mozno sa vam to nejak samo uprace vo vztahu..alebo rozchod

carmelo,wm,abcd

Dakujem,ze si sa ma zastala NIKUSKA91.
No ako mi otom debatujeme pravidelne!!!Ale stale nic.Myslite si,ze sme sa sami seba PREJEDLI?

xenia

Pozri,je to nic moc,ked sa Ti ruca vztah,skuste sa spolu porozpravat preco Vam to neklape,alebo kde sa stala chyba,no myslim si,ze ak sa Vam to podari zlepit,tak zasa len na chvilu,skus si to poriadne nechat prejst hlavou zamysli sa nad tym,ci aj Tvoje dievca chce,aby ste boli spolu.