Ako schudnut z tvare?

celebrita facebooková

Keď máš tvár typovo okrúhlu, hoci si aj chudý do postavy, tak z tváre bohužiaľ neschudneš. Je to nejako dané kosťami a čo s nimi? Je to to isté ako nohy do O a nohy do X. Kto ich raz má také, má to dané kosťami a nič s tým nespraví. Môže cvičiť, koľko chce, aj tak s tým nič nespraví. Kosti nie sú plastelína a ani modurit, treba sa s tým zmieriť, tu iné nezostáva, škoda, ale je to tak.

gima

Existuju cviky na tvar. Používajú sa bežne v logopedii. Ide o rôzne grimasy a pohyby ustami, bradou, jazykom, obočím atd. Podobne su aj masažne strojčeky, kde si krúživými pohybmi masírujete tvár. No opuch tváre môže signalizovať aj problém s ladvinami alebo obličkami. Na to je vhodný prasličkový čaj a iné byliny. Brezový sirup - obličky prečistuje.
Petržlenova vnať. Stačí sa informovať v bio predajniach alebo bežne v lekárni.

Oto96

cviky na tvar neexistuju. Vzdy ked clovek schudne celkovo tak schudne aj z tvare, inak sa neda schudnut iba z tvare

Martin222

lokalne chudnutie neexistuje, komu klesne percento tuku tele tak sa chudne so vsadial aj s tvare brucha noh proste zo vsadial, napriklad niekto chce mat na bruchu six pack tak proste takisto sa to robi v kuchyni a nie brusakmi proste sa chudne so vsadial

Cccc

Liposukcia? to vobec nie je nutne... mala som dve brady zacala som skusat nejake tie cviky na tvar po 3 dnoch dost velky vysledok bol vidiet .... teraz som spokojna :-)

zajko58

Ahojte poradte ako schudnúť z tváre. Od oktobra bojujem s kožnou chorobou podarilo sa vyliečiť ale liečili ma hornonálnymi liekmi a veľmi som pribrala ale hlavne na tvári. Najsúrnejšie by som chcela schudnúť z tváre.Lebo vyzerám ako keby som každú chvíľu mala prasknúť,prosím poradte.

niqi

no ludia kebyze vidite moju tvar totalne okruhla baculata obrovkse licne kosti aj liciska vyzeram ako totalne prasa mozno kebyze schudnem sa to zmeni

jaaaaaaa

A čo mám robit jaa?aj ja mam okruhlu tvar hlavne v licach..a nemame to ani geneticky dane.(ani som nikdy neemalaa.(