Pánsky análik - chlapi poradte !

bublinka123

Tak aby som vás uviedla na pravú mieru... Prstík v jeho riťke je u nás jak sa povie na dennom poriadku a moc sa mu to páči. Nepochybujem o tom, že pomocníček na spestrenie by mu vadil, len som potrebovala od skúseného chlapa vedieť, či je lepší menší a hrubší alebo tenší a dlhší a nie , nie je to jedno. Už mi poradili chlapi inde...

PS: K prstu mi postačili sliny, ale lubrikant mám tiež. Kdo maže, ten jede, nie som malá... Ale dík za rady, aj ked mi vlastne absolutne nepomohli :D

sweater

ak mas na mysli take prekvapenie, ze ste sa o tom nikdy nebavili, nikdy si mu tam ani prstik nestrcila, aby si nebola potom nahodou velmi sokovana z jeho reakcie..

kotatko8

To je pravda, to co pise eklhaft, chlap musi byt v uplnom vytrzeni a potom mu tam mozes "schovat" aj nieco hrubsie :) ale musis vystihnut tu spravnu chvilu ;) s troskou praxe to pojde :)

eklhaft

Ked ho dobre rozdrazdis ,asi mu nebude zalezat na velkosti ani hrubke, hlavne dlha predohra ,nech je s Teba uplne nadrzany,,,,,,LUBRIKANT,,,,,,lebo mu natrhnes zadok a mate po radosti obaja. A ak kupis novy vyrobok ,nezabudaj hlavne pri takychto praktikach na hygienu a riadne ho vyumyvaj.Teda nie ako partnera. hehe ?