Berksonov protokol

Príspevok v téme: Berksonov protokol
annamari77

Ma niekto, prosím, osobnú skpsenost s Berksonovým protokolom, ktorý na tomto fóre viackrat uvádza RNG? Chcela by som vediet, či dávky liekov, ktore sa v nom maju použivať nie su priveľke? Cením si a vážim rady, ktoré tu ponúka RNG, ale aj tak by som chcela vedeiť , aké su praktické skusenosti. Môj problem je chronická pancreatída, musím dávať velký pozor na to, čo dám do svojho tela aby mi to pancreas stravil a preto si nemôžem dovoliť priveľmi experimentovať. Dakujem .

RNG

Nuz ked je taky dobry, tak ho nezatajuj tu, uvedz nejake linky na neho, na jeho prace, vyskumne a medicke spravy, prispevky do roznych medickych casopisov , pripadne aj ked ma vydane knihy.
Medicke spravy sa predsa uvadzaju na to, aby sa aj ini ludia mohli dozvediet o vysledkoch prace jednotlivca a kolektivov.

Ja ako povodom Slovak by som velmi rad poznal nejaku Slovensku kapacitu v tomto odbore a iste aj druhi citatelia.

zdravie14

V ziadnom pripade nespochybnujem Berksonov protokol ale su aj ine formy pomoci prirodnymi produktami, podlozene viac ako 25 rocnymi vyskumami.
Pan primar ma bohate skusenosti s alternativnou medicinou a zdravou vyzivou.
Je to slovensky lekar,ktory sa zucastnuje medzinarodnych sympozii po celom svete .Nie je to len miestny primar,ktory este nevystrcil nos za hranice Slovenska.

RNG

Inac kto si chce skontrolovat, kto ten dr Berkson vlasne je a co za nim je, moze si to najst napr na
www.healthyhepper.com
a hromade medickych sprav, co napisal sam a s kooperaciou druhych.
Tj nejedna sa len o miestneho primara, ale svetovu kapacitu v tejto oblasti.
A jeho protokol nie je nic noveho, uz ma pomalu 20 rokov, tj bol vyskusany uz desiatkami tisicov, mozno statisicov ludi. Dalo by sa to zistit zo spotreby sylimarinu, keby si niekto dal nmamahu to preskumat, vyrobcovia iste nebudu tajit , ba naopak sa budu chvalit kolko toho vyrobili a predali za poslednych 15 rokov.

RNG

Berksonov protokol neobsahuje ziadne lieky, len potrsvinove doplnky A dr Bergson sa ku nemu dopracoval od prvych pokusov z regeneraciou pecene pomocou silymarinu(vytazok z ostropestreca marianskeho, sylibum marianum/milk thistle
Ja osobne ho pouzivam uz roky, kedze som cukrovkar a mam pokaslanu funkciu pankreasu a pecene.

zdravie14

Maruska ano som to ja , pretoze som si nemohla zmenit mailovu adresu ku staremu nicku, musela som sa nanovo zaregistrovat.
Myslim,ze funkcia Primar je kazdemu uplne jasna :) Konkretne sa jedna o odbornika s dlhorocnou praxou v oblasti naturalnej mediciny pracujuceho vo fakultnej nemocnici.Jeho meno a priezvisko tu vsak nemienim zverejnovat, nemam na to jeho povolenie.Kto ma zaujem, mozem poskytnut kontakt na neho ale je potrebne ma o to poziadat mailom. Neponukam tu ziadne "svoje" produkty ale len svoje skusenosti ,poradenstvo a pomoc s ich obstaranim ak sa ich rozhodnu vyskusat. Ludia na tomto fore hladaju pomoc a je dobre ak si mozu vybrat z viacerych variant.Je len na nich,pre ktore sa rozhodnu.

maruška

kto je to ten primar oddelenia alternativnej mediciny a liecebnej vyzivy? naozaj sa jeho funkcia tak vola? je to mrdr. zachar? a ty si ivka, ktora propaguje casto aloe vera alebo ine svoje produkty?

zdravie14

Annamari s tymto protokolom nemam skusenosti ale mam skusenosti s kombinaciou inych prirodnych produktov. Davkovanie a aj kombinacia je odporucena primarom oddelenia alternativnej mediciny a liecebnej vyzivy. Tak ak budes chciet, mozes mi napisat na mail a rozhodnut sa medzi dvoma rieseniami na svoje popisovane zdravotne tazkosti.