Nízky tlak

Príspevok v téme: Nízky tlak
Snehulienka5

Zdravím,mám 22 rokov, mávam nízky tlak niekedy je to horsie niekedy lepsie hlavne mi pomaha ak sa hybem ale clovek sa nemoze vkuse len hybat,mozno je to mojou vahou mam 160 cm a 47 kg ale vzdy som mala takú praveze tatoje este dobra,zhorsil sa mi stav ked som prekonala mononukleozu po nej mi tlak este viac klesol a byva mi na odpadnutie snazim sa hybat ale kedze som momentalne nezamestnana je to trosku problem,som stale unavena podrazdena,neviem sa k nicomu prinutit ,pijem sumive magnezium aj ked v lekarni mi povedali ze to tlak skor znizuje ale aspon mi to pomaha na nervya uz ked sme pri nich nizky tlak a uzkost maju velmi podobne priznaky takze ked mi robili vysetrenia tlak som mala ukazkovy tak ma poslali ku psychiatricke ktora mi dala lieky z ktorych mi bolo ovela horsie prestala som ich brat trpiala sa asi 3 roky a potom sa prislo na to ze to je naozaj tlak co som si myslela z na zaciatku a teraz sa chystam ist ku novemu doktorovi aby mi zistil pricinu tlaku lebo to moze byt aj travenie ktore mam trosku divne uz od malicka.stara dotorka mi povedala ze mam vela pit a ze aj ona ma nizky tlak a mam pocit ze ked mi to este raz niekto povie tak ho asi prizabijem :D..ma niekto podobne skusenosti?

magrareta

Ja mám presne tento istý problém. Navyše sa mi to zhošilo asi pred dvomi mesiacmi po tom ako som vysadila antikoncepciu (čo si zatiaľ neviem vysvetliť). Píšeš, že piješ vodu, ktorá obsahuje magnézium, čo si myslím, že je práve chyba. Horčík tlak znižuje. Na zvýšenie tlaku je potrebné doplniť sodík (aspoň tak som sa ja dočítala). Myslím, že najviac Na obsahuje Budiška. Pravidelne ju pijem a myslím, že je to po nej lepšie (ale tu zasa neviem či je to sila psychiky, alebo je to fakt). Kdesi som čítala, že je dobrá aj slaná voda (pretože soľ obsahuje taktiež sodík), skúšala som zo zúfalstva aj to, ale nemala som pocit, že by to nejak zaúčinkovalo a navyše piť slanú vodu je dosť nechutné. Káva mi robí presne tie isté problémy. Pol dňa sa neviem spamätať z toho, že som ju vypila. Pravidelne mi býva na odpadnutie, žiadna energia, stáť niekde v rade alebo v autobuse je absolútne vylúčene, inak by ma museli kriesiť. Tiež si s tým neviem dať rady. A uvítala by som každú užitočnú radu.

Snehulienka5

dakujem za typy skusim tu citronovu vodu.z kavy mi je zle nesom nanu zvyknuta takze ked si ju dam dvihne mi tlaka le aj velmi znizi takze nemam daleko od odpadnutia a len sedim a predychavam takze skor silny cierny caj a nesmiem sa prejedat sladkeho lebo vtedy mij e najhorsie a ano najlepsie je ked sa rozculim a vyhundrem :D

zdravie14

Takze nizky tlak = nedostatocny pitny rezim.
Skus to takto : prevar si vodu( neprevarena voda z vodovodu by Ti mohla sposobovat krce),nechaj vychladnut a vlaznu ochut citronovou stavou z citronov ( nie rozne chemicke stavy z obchodu)a pocas dna popijaj.Mas 47 kg , tak by si mala denne vypit 1,8 - 2l . Je to lacne a ucinne riesenie na zvysenie krvneho tlaku,precistenie organizmu a aj traviaceho systemu. Na ranajky je velmi dobre : postruhana mrkva s jablckom, hrozienka,med a orechy . Skus vydrzat dva tyzdne - mesiac a uvidis, ze sa budes citit ovela lepsie aj ked budes chodit trosku castejsie cikat. Budes mat aj dostatok energie na cvicenie.

elsa5.5

aj ja mám nízky tlak zvyšujem si ho kofolou,capucino,coca-cola,nepoviem ti nič nové aj mne povedala lekárka že mám piť,ale počula som že sú na to nejaké kvapky,ešte ked ťa niekto dobre vytočí aj to zvyšuje:)inak sa mi už celkom upravil.