Poplatok u gynekologa

Príspevok v téme: Poplatok u gynekologa
Sliwusiq

Chcem sa opytat na skusenosti ake mate u gynekologa. Ja mam od zaciatku tu istu a neviem ako to chodi u ostatnych. Ked berem antikoncepciu a potrebujem recept mam dve moznosti:
1: Pridem vezmem cislo a cakam kym pridem na rad aby so si vypytala recept
2: Zaplatim priblizne 11 EUR a potom staci ked zavolam a na druhy den si p recept pridem bez cakania v rade.

Chcem sa opytat ci sa za takuto sluzbu "objednania receptu" plati aj u ostatnych gynekologov.

Dakujem za vsetky prispevky, ale najviac by ma zaujimali lekari z Kosic.

Dakujem

LARA-KE

Ja idem dnes od mojej gynekologycky, jej sestra odomne pytala za recept na HAK 5€ a este dodala ze to je za kazdy recept ked pridem poobede, pokilal niesom objednana! Objednat sa da akurat na oktober. Nik nebol za mnou v cakarni sedela som tam sama. Ja jej hovorim ze ako za co mam platiti 5€ , ze vziadnom pripade nebudem platiti za recept, a ona ze sa mam bud objednat alebo mam prist rano na casenku, tam sa prosim pekne caka od 5:00 a doktorka chodi na 8:00, takze ak ja pridem na 6tu tak predomnou moze byt uz cca 6 ludi a ja sa dostanem na rad na 11tu a to si mozem rovno zobrat pol dna dovolenku,. AKo kaslat takuto starostlivost. Nech sa zadrhnu s tymi peniazmi dnes som tam bola naposledy.

jajkafr

ja HAK neužívam, ale pokiaľ viem u mojej gynekologičky sa neplatí nič. Veď lekárka to má zaplatené od poisťovne. Všetky vyšetrenia, aj predpísanie liekov vrátane HAK. Veď ona si to nahodí do pc oboduje a poisťovňa jej to preplatí. U mojej lekárky sa platí akurát za objednanie presne na hodinu a prednostné vyšetrenie.
Má tvoja lekárka tieto poplatky uvedené v cenníku? Keď jej zaplatíš poplatok dá ti potvrdenie o tom, že si čosi zaplatila?

lekike

Aj u nás sa platí za to. Presne ako ty píses. Rocny poplatok za antikoncepciu- 13.30 eur. A v nasom meste u kazdého gynekológa. A nie je to súkromny... Takze asi tak. Nenormálne ze sa uz za vsetko platí.

ivana45

sliwusiq, pises: ..pytala som sa na fore len preto, ze som pocula, ze niek kazdy lekar si taketo nieco pyta. Preto som chcela k takejto lekarke prejst.

Ja by som pre 11 eur rocne noveho gynekologa nehladala. Nuz, ty vies, co je pre teba dolezite. Ta maj stastnu ruku.

Sliwusiq

Ja nehovorim, ze to je vela. Ale ano pre mna ako studentku to je dost. A pytala som sa na fore len preto, ze som pocula, ze niek kazdy lekar si taketo nieco pyta. Preto som chcela k takejto lekarke prejst.