malovat sa ci nie?

velvet

Moj partner mi vravel, ze sa mu paci ked sa jemne namalujem ... ale ze tiez nesmierne ocenujene aj to, ze sa nemalujem ... a ze som to stale Ja ... a nadherna ... . Vravel to tak krasne kočky... . :-)))!! Ako vravi sonka je blbost malovat sa len pre chlapa ... .

sonka

Väčšine rozumným chalanom sa nepáčia zmachlené dievčatá, no ocenia prirodzené a jemné namaľovanie, kt. len prekryje nedostatky a zvýrazni klady. Ale je blbosť maľovať sa kôli chalanovi.

WeLwUsHeNkA

no ja sa nahodou velmi rada malujem ale tiez nemam rada ked som zmalovan hned sa tak odmalujem a namalujem znova tak som ovela krajsia aj teraz som napriklad namalovana ale pekne to keby ste mohli vydiet je to KRASA......:D ale aj tak vas looooooobam cmuqa.....

mirka 23

Jasne že namaľovaná baba je krajšia ako nenamaľovaná. Ale samozrejme že musí byť namaľovaná pekne a neprehnať to. Je rozdiel keď je dievča namaľované a zmaľované.

jajček

Mne sa páči keď je baba prirodzená.Tie namalované fešandy sa mi niektoré až protivia.Napríklad u mňa by si nemala šancu keby si chodila vymalovaná.

nemalujuca sa

ja sa napriklad vobec nemalujem lebo sa mi nechce ......:-) ale mam spouziacku ktora prisla do skoly raz nenamalovana a som sa ZLAKLA ze co to za skratu ....takze ak sa aj malujes tak to striedaj aby sme ostatni nezabudli ako vyzeras prirodzene:_)

monica gazpio

Ahojte, raz som si dala špirálu na oči, veľmi mi slzili, neviem asi som na ňu alergická a tak som si povedala dosť a nikdy viac! Nemám nič proti tomu, keď si dievča nanesie trocha špirály na oči, ale pozor! Keď ste na ňu alergické je lepšie keď si ju nedáte, pretože, keď vám začnú slziť oči tak budete vyzerať ako strašidlá. Toľko o mojich skúsenostiach so špirálou. A na otázku či sa maľovať poviem asi toľko: keď máte prirodzene peknú pleť make-up vám netreba, drobné vyrážky zakryjete pomocou dermacolu, ale nesmie ho byť veľa, aby to nevyzeralo, že tám máte nejaký fľak. A na pery si stačí dať jemný lesk poprípade rúž, ktorý by zvýraznil prirodzenú farbu pier a tak. Ja som skôr za takú prirodzenosť. Hovorí sa, že každý človek je svojím spôsobom pekný a tak a niečo na tom pravdy asi bude. Milá abcd, kiežby som aj ja raz mala takého priateľa, ktorý ma bude milovať takú aká som a nie totálne zmaľovanú. Prajem vám, aby ste si našli chalanov, ktorým záleží viac na vnútornej kráse, aj keď ani vonkajšia nie je zanedbateľná. A očné tiene ? Tie by mali zvýrazniť prirodzenú farbu očí. Ja si ich nedávam, pretože nech sa akokoľvek umyjem stále vidím stopy po nich a to by vyzeralo zle. Keď sa vám páči maľovať sa tak sa maľujte, ale všetko s mierou.

kruky

Ahoj, no chalani hovoria, ze nemaju radi zmalovane baby, teda ide hlavne o make-up, ale co dievca ktore ma problem s pletou, keby to nezakryla tak zas maju problemy s tym ze ma plnu trav vyraziek. Myslim ze dievca ktore ma peknu plet make-up vobec nepotrebuje na denne nosenie, smaozrejme vecer niekam troska by nezaskodilo. Ale taka spirala a lesk by mal by mohol byt u kazdej mladej baby, zvyrazni to krasu:) Ja mam problematicku plet a naozaj zavidim dievcatam ktore nemusia make-up vobec pouzivat bezne cez den, su to stastne osoby a ani si to neuvedomuju, co by som ja za to dala, neznasam make-up. ale keby som ho nemala citim sa aj tak velmi zle, priam horsie