Dieta pri candidoze

Príspevok v téme: Dieta pri candidoze
surea

dobry den vsetkym,

chcela by som poradit ako postupovat pri diete na candidu, pretoze v tom mam dost velky chaos.
niektori autori odporucaju jest len zeleninu a maso, vajcia, avsak mam doma dve knihy, ktore hovoria, ze napriklad aj take celozrne obilniny su v pohode dovolene.
tak ako to vlastne je a co by sme my postihnuti candidou mohli jest?
zalezi to na mozno na tom, nakolko je candida u cloveka premnozena??
u mna sa candida prejavuje hlavne nafuknutym bruchom, plynatostou, vytokmi a svrbenim usi.
mozem teda jest obilniny alebo nie?
musim este spomenut, ze som pred mesiacom skusala 7 dni jest iba celozrnu ryzu - plynatost prestala, nafuknute brucho zmizlo, ziadne negativne ocistne reakcie som nepocitovala. avsak vytoky ostali... dnes uz opat jem celozrne pecivo a vyrobky z bielej muky, jedine co som vylucila su sladkosti a plyny aj brucho ako v 5. mesiaci su spat :(
Poradte prosim. Vdaka.

bebe00

tu je vsetko:
-odkaz odstránený-

ja k tomu dodam, ze na zdravotny problem sa treba pozerat aj z inych urovni ako len hmotnych.
Rozmyslaj nad konstelaciami, SRT/LSVJ, kineziologiou, vhodne volenymi meditaciami a vizualizaciami. Viem, o com vravim. Trvalo mi to 3-4 roky, kym som dosla na to, ze treba pracovat aj na svojej duchovnej zlozke. Mala som podobne problemy ako ty. A k tomu este kopec inych.
Drzim palce.

surea

Vazeny pan Jan,

Aloe pijem pravidelne, stravujem sa myslim ze v celku dobre - tj vela celozrnych obilnin, zeleniny, ovocia, malo zivocisnych produktov, posledne tri tyzdne ziadne sladkosti a i tak to nepomaha.

Jan_R

Ak je vysoká plynatosť tak to znamená že vo vašich črevách sú plesne, nánosy odpadu z všetkých chemikálii ktoré každy deň do seba dávate. Je nutné takéto črevá detoxikovať pomocou ALOE a konzumovať veľa vlákniny + pitný režim. V prípade že chcete s niečim poradiť píšte na mail : ridarsky.ml@gmail.com