Makeup, mastna plet, diskoteka

Príspevok v téme: Makeup, mastna plet, diskoteka
Fiction

Ahojte, viem, ze tu bolo nekonecne vela diskusii ohladom makeupov, ale... Potrebujem poradit a nikto z mojho okolia podobne makeupy nema/nepouziva. Mam mastnu plet, takze je jasne ze hladam matujuci makeup. Viem, ze nebudem matna napr. 16 hodin a tak, je mi jasne, ze po case sa zacnem lesknut, takze necakam zazraky ani vety podobne: „AJ TAK BUDES LESKLA“ – viem, ze budem... Napisem sem par makeupov a bola by som rada, ak by ste sa k nim vyjadrili...ake mate s nimi skusenosti a tak... len chcem upozornit, ze makeup nepouzivam pravidelne...davam si ho iba obcas, diskoteka, alebo tak:P..
Takze: ASTOR - Matujúci make-up Mattitude HD, L´oréal INFAILLIBLE Make-up, Maybelline SUPERSTAY 24H Dlhotrvajúci make-up (ten vraj odolava potu – je natom aspon NIECO pravdy?)...ALEBO? Viete mi poradit nejaky lepsi?:)
Dakujem:)

Lilii126

Daj toho hydratačného krému menej a takisto musíš dávať minimum cover, tak to bude držať ako betón, nebude sa rozlievať, ja som ho dokonca použila na zatretie vyrážky a šla som tak na plaváreň, je tak vodeodolný, že zostal aj po 2 hod. v bazéne, mne trvalo tiež pár ní, kým som sa ho nauťila nanášať a potom bolo super :).

Fiction

Lilii126

no uz je odskusany...je fajn... nie som taka mastna a pekne kryje... ale po case sa mi zacne ako keby na tvari stracat...alebo vpijat do pokozky...a ptm to vyzera ako keby mam supiny na tvari :-/ ...

lilihviezda

určite si kúp taký, ktorý je hydratačný a neobsahuje oleje.... napríklad ja používam od spoločnosti LR krémový (s pudrovou zložkou) a je super ani sa tak neotiera ako iné .... ak chceš vedieť viac o tomto výrobku napíš mail poskytnem ti kontakt na človeka, ktorý ti poradí ako na mastnú pleť... aby bolo všetko k spokojnosti :)