Umele oplodnenie

tpch

Nikol, chces mat dieta cernocha, ale mas belocha muza a aj ty si biela? Tak si nejake adoptuj, alebo sa zameraj na ciganov, tych je volnych na adopciu dost a su pomerne osmahnuti.
Z etickych dovodov nie je pripustne taketo umele oplodnenie v SR (podla mojho nazoru).

Nikol1144

Chcela by som sa spýtať keď nemám problémy s nepodnosťou len si s priatelom prajeme dieťa inej farby pleti no chceme aby bolo našou súčasťou. Keďže normálnym spôsobom to neprichádza do úvahy. Takže umelé oplodnenie mužom inej farby pleti. Je to vôbec možné a dá sa to na Slovensku??

macka26

a co sa jej pytate preco chce umele? tak asi ked je lesbicka, nema zaujem sexovat s chlapom aby splodila dieta, nie?

macka26

laurina.. a co si hned v krciku?
anonymne darcovstvo.. ano.. ale to znamena ze dojde chlap a daruje spermie a pokial muz ma zly spermiogram ide sa cez darcu.. prave tohoto anonymneho.. nic to nemeni na fakte. ze ju bez partnera/ ci je realny alebo len na oko/ neoplodnia!
a btw.ukaz mi toho magora, ktory si vedome da spermie zaviaze sa otcovstvom len tak z lasky k lesbickej kamoske? a bude jej veselo potom platit vyzivne, kedze bude uvedeny ako otec

a nikto ta nepoucuje...

alle

er, ved naco postupovat umelu operaciu, ked si zdrava a mozes otehotniet. Vyber si potencialneho darcu a strav s nim pol hodku cez plodne dni a usetri ti to vela lekarskych a papierovych opletaciek a nejak to uz "pretrpis":)

Laurina22

Macka,mna poucovat nemusis,ja s tym pracujem.

Ja som len povedala,ze nikoho nezaujima,ze su lesbicky.Pokial pride s niekym z ulice alebo s hoc akym muzom,ktory prizna otcovstvo,vsetkym naokolo vratane lekarov bude jedno,ze zije so zenou.