Pomôžte prosím s očistnou kúrou ...

Príspevok v téme: Pomôžte prosím s očistnou kúrou ...
Evka0702

Vie mi prosim Vas niekto poradit, s ocistou kurou? POtrebujem nastartovat organizmus na nove stravovanie, potrebujem zhodit 10 kilo, tak do leta, by som to chcela zvladnut. Mam tazkosti s travenim, po kazdom jedle mam pocit, ze v zaludku mam kamen. Prosim Vas o nieco , co ste skusili, nie velky sok, pre organizmus. Pripadne niekoho na spoluocistovanie a chudnutie ;)

Kýčera

Možností máš veľa. Začala by som detoxom, buď celkovým alebo čiastočným. Naštudovala by som si cykly stravovania, biologické hodiny jednotlivých orgánov a začala ich posilňovať. Zaradila pitie zeleninových a ovocných štiav, vegetariánsku stravu, vyradila konzervy, výrobky s dlhou trvanlivosťou...Prechádzky na čerstvom vzduchu. Pri čiastočnom detoxe si ako prvé musíš vyčistiť čreva a zamerať pozornosť na tieto dva orgány - obličky a pečeň, sú to základné piliere detoxikácie organizmu!

munz

len žiadny piperne, sú to zbytočne vyhodené peniaze, je to super zárobok pre firmy, aj sem chodia predajcovia pchat ho do každej témy o chudnutí

marika35

ja by som to kombinovala zacat behanim najprv aj uplne kratke trasy a neskor ked naberies kondiciu tak to bude uz malina do toho by som odporucila este zdravsie sa stravovat kludne si sprav vege tyzden ja lubim maso velmi ale raz na dva mesiace si robim vege tyzden a jem iba salaty alebo si robim ovocne ci zeleninove stavy a takisto uzivam aj doplnok Piperine Forte ktory mam odskusany a som spokojna mozes skusit aj ty... podla mna som ale nenapisala nic nove skor to co vie kazdy len nie kazdy to dodrzuje

alipov

Ja ho rozdrvený dávam priamo do úst a zapijem vlažnou vodou,tak mi to poradili,vraj zápar nie je dobrý,kvôli silymarínu. Mne to vyhovuje,nemusím čakať na čaj kým vychladne.

zdravapecen

Detoxikácia a regenerácia pečene,obličiek, pľúc a črevného traktu ponúkame pomocou Pestreca mariánskeho/strieborný bodliak-Kristova koruna/ a Černuchy / Egyptský čierny kmín-zlato faraónov/ Tak sa dopracujeme cez prírodu, bez vedľajších účinkov, k zdravej pečeni,zažívacieho systému a črevné traktu.
Pečeň je náš najhlavnejší filter a palubný počítač.

Zdravá pečeň je kľúč k vášmu zdraviu.