RADA - VLASY

Príspevok v téme: RADA - VLASY
dawn

Ahojte babuľky,
potrebujem poradiť neviem sa rozhodnúť. Momentálne mám vlasy tak do 3/4 tmavé (tmavo gaštanové) a vrch už mám odrastený a momentálne zafarbený šampónom na 48 umytí od Garnier ( už dlhšie pomaly sa to vymýva ) Moja pôvodná farba je hnedá taký stred ani tmavá ani svetlá. Lenže keď mi teraz vyrastajú vlasy tak mám dosť šedivých vlasov a moja pôvodná farba je taká matná o ničom :(. A ide o to, že sa chcem ísť ostrihať a rozmýšľam čo s farbou. Už nechcem tmavú a tak rozmýšľam že sa dám iba ostrihať a nechám to vyrásť pomaly. Alebo siahnem po odfarbovači ( zatiaľ som našla len Odstraňovač pigmentu oxidačnej farby COLOR REMOV na stránke Laura salón ho predávajú )malo by to stiahnuť farbu na moju pôvodnú farbu a potom si to nafarbím nejakou peknou svetlou hnedou. Je tam napísané, že sa hneď potom môže aplikovať hneď farba. Tak teraz neviem či mám veriť tomu odfarbovaču alebo to nechať pomaly vyrásť?
Skúšal už niekto ten odfarbovač : www.laurasalon.sk

Ďakujem za rady.

casanta

Ja som ten odstranovat color remover farby vlasov objednala, ale pokial nemas kratke vlasy bude ti treba aspon dva balenia. Stiahlo mi to farbu z vlasov bez poskodenia, avsak nie na moju povodnu farbu, mala som len jedno balenie, takze neviem povedat ci to vytiahne farbu az tak.

dawn

Sama sa farbím a moja kaderníčka povedala že mám zdravé vlasy krásne sa lesklú a tak. A sú to odfarbovače ktoré používajú kaderníčky. Tak načo vyhadzovať peniaze na farbenie či odfarbovanie v kaderníctve, keď si to viem sama spraviť.

blink_182

Takéto zásahy do vlasovej štruktúry by som určite nechala pre odborníka. Pri neodbornom zásahu môžu tvoje vlasy dopadnúť dosť zle. Poškodíš ochrannú vrstvu a problém bude na svete. Vlasy sa budú lámať, štiepiť, budú bez lesku...

Radila by som ti nechať si farbu prirodzene vyrásť. Postupne sa farba pravidelným zastrihávaním vystrihá. Vlasy sa nepoškodia a možno sa ti tvoja prirodzená farba zapáči.