13 ročná dcérka často menštruuje...

Príspevok v téme: 13 ročná dcérka často menštruuje...
kika-

Mám 13 ročnú dcérku ktorá začala mať menštruáciu minulý september,teda ako 12,5 ročná.Viem,že teraz to ešte nemusí mať presne na 28 dní,len ma trošku znervôznuje,že mala 28,32 atd.cyklus a teraz už 2.krát skrátený.teda na 19 aj 20 dní znova to má.Nemá toho veľa ale predsa má.Pýtala som sa gynekologičku/moju/no ona hovorí teraz to ešte nevadí len aby nemala veľa.No to nemá.Vraj v takom veku dávajú slečnám len vitamíny ako napr.B6...Zatiaaľ som ju ku dettskej gynekologičke nebrala.Máte niekto podobné skúsenosti?

emmalllea

aj moja skoro 13-ročná dcéra má menzes od mája t.r. a za tých pár mesiacov má cyklus každých 21 dní, sme z toho obe trochu nervózne, ale ako tu čítam odpovede žien a mamičiek, tak mi je na duši trochu lepšie, snáď sa jej to upraví....inak keď som bola mladá DDDD....tuším si spomínam, že aj ja som mala niekoľko rokov 21 dňový cyklus, potom sa to upravilo....

Denisa___

kika. nič sa nedeje. sama som to takto mala. dokonca raz-dvakrát som mala cyklus len 17 dní. a inokedy tiež nad 30 dní. ale postupne sa to ustalovalo.

lionesssssss

kika- v pohode, ja som v jej veku mávala 19-21 dňový cyklus a trvalo pekných pár rokov kým sa mi to upravilo. pokiaľ nemá silný menzes, tak je to ok... musí si len na to zvyknúť. chápem, je to otravné menštruovať pomaly každé dva týždne, ale to sa časom vyrieši samé...

jankaaaaaaa

urcite to je v pohode, nemusis sa obavat. ja som ju tiez mala casto, niekedy aj po tyzdni som ju zase mala a potom niekedy mi meskala aj dva mesiace.. je to v pohode. samozrejme pokym nema silnu menstruaciu.

jankaaaaaaa

urcite to je v pohode, nemusis sa obavat. ja som ju tiez mala casto, niekedy aj po tyzdni som ju zase mala a potom niekedy mi meskala aj dva mesiace.. je to v pohode. samozrejme pokym nema silnu menstruaciu.

kika-

Dakujem za radu,Ascorutin užívam ja ked mám silnejší,to mi radila gynek.práveže jej ešte nechcela,že stačí normálne vitamíny,plus piridoxín/B6/.Radila to len moja gynoška,zvlášt u detskej sme neboli,že netreba ešte.Ináč moja môže ju zobrať do starostlivosti od 15-ich rokov.síce aj Ascorutin je ako vitamín C.Mne aj to pomôže ked dievčatá napíšete vlastné skúsenosti,fakt tak ste mali to aj vy.Totiž na moju menšt.už sa moc nepamätam aká bola v puberte.

AdnavCosti

V lekarni je dostat bezne kupit Ascorutin - skus jej to kupit a davat 2xdenne. Je to v podstate len vitamin, ale stoji za to to skusit.