Krče v nohách /vnútorná strana stehennej časti/

Príspevok v téme: Krče v nohách /vnútorná strana stehennej časti/
irena40

Pred 3 dňami som sa v noci zobudila na krče na vnútornej strane oboch stehien, tá bolesť bola veľmi nepríjemná, ledva som sa vedela postaviť nohy. Od tej doby mám bolesť na vnútornej strane stehien a cítim akoby som mala svalovku. Mám neustále strach, že znovu dostanem krče. Vedel by mi niekto niečo účinné poradiť resp. podeliť sa o svoje skúsenosti pokiaľ má podobné bolesti. Dakujem

oslo

len kratko: pred dvomi rokmi som mal tiez taketo krce, chodil som najskor k obvodnemu, potom ma poslal k neurologovi. dostal som nejake lieky, nic nezabralo. isiel som k albertovej na vysetrenie co to vlastne je. no neliecila ma ani ma nevysetrovala, len mi hned napisala co si mam kupit v lekarni. ze ked to nepomoze potom mam prist na vysetrenie. kupil som a o dva tyzdne bolo po krcoch. dodnes som na-sraty na tych doktorov ze som trpel zbitocne. len mi chybali nejake minerali ci co.
ale nemusi to bit to iste aj u vas len som napisal svoju skusenost. opitajte sa v lekarni co by na to mohlo zabrat mozno vam to pomoze lepsie jak doktor.

Fleur-de-lis

tá bolesť po kŕčoch je normálna. Trvá deň niekedy viac.
Kŕče sa vraj tvoria aj z toho ak človek málo pije. Neviem čo všetko tomu ešte prispieva.

Roveri

V noci ma chytil krč na vnútorne strane stehna, nedalo sa s tým nič robiť, každý pohyb bol utrpením, kto poradí čo s tým, ako na to, prípadne prečo sa to deje. Nikomu neprajem tu bolesť a bezmocnosť.

Oster

mne sa stava obcas toto iste, ale hlavne na litkach a aj na prstoch na nohach, je to taky divny krc musim tie prsty rukami narovnat aby to preslo co to je?