niečo jej bráni spať...

Príspevok v téme: niečo jej bráni spať...
xixia

Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť ohľadom spánku mojej 11 mesačnej dcérki. Už od narodenia veľmi zle spí, no v poslednom čase je to až neúnosné. V noci sa každú chvíľu budí a mrnčí...akoby jej niečo nedalo spať. Myslím že hladná nieje, pretože či jej dám večer materské mliečko alebo kašičku, vždy to je rovnaké. nemám pocit že by ju niečo bolelo, len akoby jej niečo vadilo...neviem si pomôcť a už som veľmi unavená..Nezaberajú ani čaje ani sirupy na spanie...

:-))))))

požičajte si nejakeho psika a pustite ho do izby kde spinka mala.. kam si psik lahne tak tam je to spravne miesto na umiestnenie postielky..

jajka001_

ja som v 10tich mesiacoch v noci tiez stale este kojila. mliecko uz bolo slabe, maly sa stale budil a mrncal. tak som presla aj v noci na Bebu, ktoru som mu davala aj cez den, a spal ovela lepsie, budil sa uz len 2x za noc. proste bol hladny.

xixia

ajjaja...ja nevravím že viem na sto percent či nieje hladná ani smädná, to ani nemôžem vedieť...ale viem že jej dám čajík, vypije ho, aj sa napapa...Ja viem že deti sa budia, a nečakám že moje dieťa bude spať celú noc aby som sa ja vyspala do ružova...I
Len si myslím že ak sa dieťa budí v noci každých 15 minút...tak to už mi nepripadá také normálne...OK ako som napísala nikdy nebola nejaký spáč ...budila sa 3-4 krát za noc...ale ver mi že budenie každých 15 minút je moc vyčerpávajúce...a myslím si že nie moc v poriadku..Dieťatko si tiež potrebuje oddýchnuť...a ja ju v noci kojím, napapa sa a nemôže spať...Ja nechcem radu aby som jej dávala umelé mlieko...pretože chcem pre ňu to najlepšie a to je materské...keď to niektoré ženy takto vzdávajú tak to je podľa mňa obyčajná somarina...ale pre to som nezaložila túto temú.Chcela som sa opýtať ako by mala byť postavená detská postel. Malá spí pri mne a manželovi a nerobí mi problém dávať jej papať aj 4 krát za noc...Len vidím že ju niečo ruší..a bráni jej spať.

ajjaja

A este jedna vec: ten drobcek potrebuje aj kontakt s tebou, nejde len o to, aby sa napapala, preto nebud prekvapena, ked si ozaj len trochu cucne a zaspi. Zaspi, lebo bude uz spokojna:) Nachvilu :)
Treba vydrzat, neboj, vecne to nepotrva ...

ajjaja

xixia, mam pocit, ze hladas problem tam, kde nie je. Je normalne, ze babätka sa v noci budia, maloktore spi kludne celu noc. Myslis, ze ked sa vecer napapa tak ti vydrzi spat az do rana?? :)
Moj syn sa tiez budieval kazdu chvilu, ale nikdy som to neriesila. Dala som mu cucnut mliecka ( kojila som ) a zase spal dalej. Kolkokrat o 2 hodinky mrncal zase, zase som mu dala mlieko, zase zaspinkal a takto dokola kazdu noc. Ved aj o tom to je - malo mamiciek ma to stastie, ze im deticky prespia celu noc. Co myslis, preco su vsetky matky vecne unavene a nevyspate? Asi nie preto, ze daju detickam " veceru " a tie chrnia az do rana :))

Pises, ze nemas pocit, ze je hladna, smädna. Nemas pocit alebo si si ista?? Skusala si jej ponuknut mliecko? Ak nie, tak jej skus dat, ked bude mrncat. Ked po chvili cucania zaspi je to ok. Ked sa najblizsie zobudi opät, daj jej znova. Neries, ci je hladna alebo smädna, ona to vie asi lepsie :)

xixia

bobinko...ako som písala skúšala som jej dávať na noc aj kašičku aby bola napapaná,a tiež nespala.Či ide spať zavčasu alebo neskôr. Za posledné asi 2 mesiace sme vyskúšali kadečo ale stále sa budí.A to nie len v prvej polovici noci,ale aj nad ránom.Nerozumiem tomu , ale nemám pocit že by bola hladná alebo smädná.Akoby ju niečo rušilo,ale neviem čo

bobinko

vaša malá je vo veku, kedy jej môžu rásť zúbky, dôležité je ako sa ukladá spimkať, či nejde neskoro, či nie je predráždená, skusiť ju uložiť skôr.Možni je aj hladná, skúsiť jednu dávku umelej výživy, kolko by vypila ešte po nakojení, tak zistíte, či si vypije dosť materského mliečka.Doporučujem Nutrilon. držím palce